Kağızman’da bayramlaşma töreni

Kağızman’da bayramlaşma töreni

Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla Kağızman Kaymakamlığı'nca bayramlaşma töreni düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu bayramlaşmada iyi dileklerde bulunuldu ve herkes için huzur ve mutluluk temennilerinde bulunuldu.

Kağızman’da bayramlaşma töreni

Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla Kağızman Kaymakamlığı’nca bayramlaşma töreni düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu bayramlaşmada iyi dileklerde bulunuldu ve herkes için huzur ve mutluluk temennilerinde bulunuldu.

Kağızman çay bahçesindeki bayramlaşmaya Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Umut Çevik, Kağızman Emniyet Müdür vekili, Bülent Tosun, AK Parti Kağızman ilçe başkanı Erdoğan Demirden,Av Kasım Yıldız , AK Parti Kars il genel meclis üyesi Mehmet Demir, , Kağızman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İşadamı Nurullah Karaca, Kağızman Müftüsü Yakup Belen, Özel İdare Müdürü Hüseyin Yıldız, daire amirleri, vatandaşlar ve siyasi parti temsilcileri katıldı.Kars Milletvekili Ahmet Arslan Vatandaşlarla tek tek görüşerek bayramlarını kutladı,

Kağızman Kaymakamı Kemal Duru konuşmasında, bayramların milletçe birlik, beraberlik içinde sevginin, saygının, kardeşliğin ve sosyal yardımlaşmanın ön plana çıktığı müstesna günler olduğunu belirtti.

İkramların ardından birçok manevi değeri özünde barındıran Ramazan Bayram’ının, özellikle yardımlaşmayı ve paylaşmayı simgelediğini vurgulayan Duru, “İlk önce buraya gelen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Bu vesile ile tüm Kağızmanlı vatandaşlarımızın Ramazan Bayram'ını en içten duygularımla kutlar, bütün İslam alemine hayırlara vesile olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Protokol ve vatandaşlar ilçe jandarma komutanlığı ve ilçe emniyet müdürlüğüne de giderek asker ve polislerle bayramlaştılar. kha

Önceki ve Sonraki Haberler