Kağızman'da Bilim Sanat Merkezinin Tanıtım Semineri Yapıldı

Kağızman'da Bilim Sanat Merkezinin Tanıtım Semineri Yapıldı

Kağızman'da sınıf öğretmenlerine öğrenci seçimi konusunda eğitim semineri verildi.

Kars Fahrettin kırzıoğlu Bilim Sanat Merkezi Müdürü ve öğretmenleri tarafından, bilim sanat merkezleri öğrenci seçimi ile ilgili düzenlenen bilgilendirme semineri, Kağızman İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.
 
Seminerde konuşan Kars Fahrettin Kırzıoğlu Bilim Sanat Merkezi Öğretmenlerinden Hasan Demir ile Fidan Karak, bilim sanat merkezlerinin müzik resim ve genel yetenek alanında üstün meziyeti olan öğrencilerin eğitim aldığı ve yeteneklerini geliştirdiği bir eğitim kurumu olduğunu kaydetti.
 
Aynı zamanda okulların çatısı altında eğitimlerine devam eden fakat bir türlü farkına varılamadığı yetenekli öğrencilerin ortaya çıkması için çalışanbir kurum olduğunu ifade eden Karak "Son zamanlarda özellikle nitelikli ve kaliteli sınıf öğretmenlerinin varlığıyla bilim sanat merkezlerine yönlendirmelerde artış gözlenmektedir. Bu eğitim sistemimiz için sevindirici bir durumdur. Okullarımız çatısı altındaki yetenekli öğrencilerin keşfedilmesi ve bu yeteneklerinin açığa çıkarılması ülkemizin geleceği ve eğitim sistemimiz için önemli bir adımdır." ifadelerini kullandı.
 
Bilgilendirme seminerine, ilçedeki İlkokul öğretmenleri katıldı.
 
kagizmanda-bilim-sanat-merkezinin-tanitim-semineri-yapildi-(3).jpgkagizmanda-bilim-sanat-merkezinin-tanitim-semineri-yapildi-(1).jpgkagizmanda-bilim-sanat-merkezinin-tanitim-semineri-yapildi-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler