Kağızman’da Denetimler Artırıldı

Kağızman’da Denetimler Artırıldı

Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Asayiş ve Trafik Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Kağızman ilçesinin dört bir yanında denetimlerini sıklaştırdı.

Yapılan uygulamada durdurulan araçlar tek tek arandı. Sürücü ve araçlarda bulunan yolcuların da üst araması yapıldı. Yapılan kontrollerde 350 kişi Genel Bilgi Taramasından (GBT) sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan bazı kişi yakalanarak gözaltına alındı. Trafik ekiplerince yapılan kontrollerde eksik evrağı olan sürücülere para cezası kesilirken. Bazı araçlarda otoparka çekildi.

“Halkın huzur ve refahı için görevdeyiz”

Kağızman ilçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç, halkın huzur ve refahı için 7/24 görevde olduklarını söyledi. Yarlıgaç, konuşmasının devamında şu ifadelerine yer verdi: “Kağızmanlıların huzuru ve refahı için yapılan uygulamalarda bizlerin çalışmalarına katkıda bulunan vatandaşlara da teşekkür ederiz. Bizler vatandaşlarımızdan gelen her ihbarı değerlendiriyor buna göre çeşitli çalışmalar kapsamında operasyonlarımı sürdürüyoruz. Lütfen bu konuda vatandaşlarımız duyarlı olsun. Şüphelendikleri ve tanık oldukları olayları 155’e bildirsin. Bizler bu konuda her zaman tetikte olacağız.”

kha

Önceki ve Sonraki Haberler