Kağızman’da Ebu-l Hasan Harakani Hz. anma programı

Kağızman’da Ebu-l Hasan Harakani Hz. anma programı

Kars Kağızman Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından ilimizin manevi miraslarından Hasan Harakani'yi anma programı düzenlendi.

Kağızman’da Ebu-l Hasan Harakani Hz. anma programı

Kars Kağızman Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından ilimizin manevi miraslarından Hasan Harakani’yi anma programı düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilen programa Kaymakam Musa Üçgül, Belediye başkanı Nevzat Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, İlçe müftüsü Yakup Belen, Kafkas Üniversitesi Kağızman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ramazan Oğul ve daire amirleri ile birlikte çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve akabinde okunan istiklal Marşı’nın ardından Kur’an ı Kerim tilaveti ile başlayan program Kağızman Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü S.Suat Güner in açılış konuşmasıyla devam etti. Hasan Harakani’nin ilimizin manevi miraslarından olduğunu belirten Güner, onun yaşamından ve gönül dünyasından bahsederek yapılan anma programına katılan konuklara teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından yapılan şiir sunumu ve Hasan Harakani ile ilgili sine vizyon gösterisi ile devam eden programda daha sonra hadis ve ayet sunumu yapıldı.

Kağızman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan ilahi korosunun dinleyenlerin gönüllerine seslenen ilahileri seslendirmeleriyle devam eden program sözler sunumu ile sona erdi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler