Kağızman’da Filistin’e Destek Açıklaması

Kağızman’da Filistin’e Destek Açıklaması

Kars'ın Kağızman ilçesinde internet üzerinden organize olan bir grup vatandaş, İsrail'in Gazze'ye başlattığı kara harekâtını protesto etti.

Kağızman’da Filistin’e Destek Açıklaması

Kars’ın Kağızman ilçesinde internet üzerinden organize olan bir grup vatandaş, İsrail’in Gazze’ye başlattığı kara harekâtını protesto etti.

Cuma namazının ardından Kağızman istiklal meydanında toplanan bir gurup İsrail’in Gazze’ye başlattığı kara harekâtını protesto ardından basın açıklaması yaparak Filistin bayrakları ile İsrail’i protesto etti. Sloganlarla Gazze’de yapılan katliamı lanetleyen grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Grup adına basın açıklaması yapan Adem Yıldız, İsrail’in masum insanların üzerine bomba yağdırdığını söyledi. İsrail’in sürekli katliamı yaptığını hatırlatan Yıldız, “İsrail’in Müslümanları âdete insan olarak görmeyişi, tüm insanlığı kendilerine hizmetkâr olarak görmesi vahim bir durum. Ancak tüm dünyanın bu zulme sessiz kalması bizi kaygılandırıyor. Ölen bir Hıristiyan olsaydı bütün dünya basını arkasında dururdu. Binlerce Müslüman şehit düştüğü halde bakıyorsunuz dünya sus-pus oluyor. İman etmekten başka hiçbir suçu olmayan bu insanlara geçmiş dönemde nasıl ki ateşlere atmışsa, bugünde üstlerine ateş atıklarını görüyoruz. Bu duruma karşı tepkisiz kalmamak için toplandık. Karınca misali geldik tarafımız belli olsun.” diye konuştu. kha

 

Önceki ve Sonraki Haberler