Kağızman’da Güvenlik Toplantısı!

Kağızman’da Güvenlik Toplantısı!

Kars’ın Kağızman ilçesinde Kaymakam Musa Üçgül başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Kağızman Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Musa Üçgül’ün yanı sıra Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seçkin Tarakcı, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç katıldı.

Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi ve seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansımasının sağlanması amacıyla seçim öncesi seçime katılan ve ilçede teşkilatları bulunan ilçe başkanlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Kaymakam Üçgül, parti başkanlarının talep ve isteklerinin dinlendiği, seçim süresince uyulması gereken kuralların da oy birliği ile karar altına alındığı toplantıda, vatandaşların güven ve huzur içerisinde bir seçim dönemi geçirmesi temennisinde bulundu. 

21 Ekim’de başlayacak olan propagandaların 31 Ekim’e kadar devam edeceğini belirten Kaymakam Üçgül, parti seçim binalarının kamerayla gözetlenmesi ile parti bayraklarının sadece seçim binaları haricinde asılmaması konusunda hemfikir oldu. kha

Önceki ve Sonraki Haberler