Kağızman'da Harfiyat Kamyonu Şarampole Yuvarlandı!

Kağızman'da Harfiyat Kamyonu Şarampole Yuvarlandı!

Kars'ın Kağızman İlçesi Karabağ Köyünde hafriyat kamyonu kaza yaptı. Kazada kamyon sürücüsü kendini aşağı atarak kurtulurken, kamyon ise hurdaya döndü.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Edinilen bilgilere göre; Kars'ın Kağızman İlçesi Karabağ Köyünde bugün saat 10:00'da dere ıslah çalışması yapan taş yüklü harfiyat kamyonu taş getirdiği sırada freni patladı. Kontrolden çıkan harfiyat kamyonu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kamyon sürücüsü ise kendini aşağı atarak kurtulurken, kamyon ise hurdaya döndü. İhbar üzerine olay yerine Ambulans, İtfaiye ve Jandarma ekipleri geldi. İtfaiye erleri tarafından kamyondan atlayarak hafif yaralanan şoför, ambulans ile Kağızman Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olay ile ilgili Jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

kagizmanda-harfiyat-kamyonu-sarampole-yuvarlandi!-(1).jpgkagizmanda-harfiyat-kamyonu-sarampole-yuvarlandi!-(2).jpgkagizmanda-harfiyat-kamyonu-sarampole-yuvarlandi!-(3).jpgkagizmanda-harfiyat-kamyonu-sarampole-yuvarlandi!-(4).jpgkagizmanda-harfiyat-kamyonu-sarampole-yuvarlandi!-(5).jpgkagizmanda-harfiyat-kamyonu-sarampole-yuvarlandi!-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler