Kağızman’da iki aile arasındaki husumet barışla sonuçlandı

Kağızman’da iki aile arasındaki husumet barışla sonuçlandı

Kağızman’da muhtarlık seçimlerinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişininde yaralandığı olayın tarafları bir araya getirilerek 2 aile arasındaki husumet sona erdirildi.

Kağızman’a bağlı Çengili Köyü’nde muhtarlık seçimlerinde aday olan Nimetullah Bilgi ve Lütfi Işık arasındaki muhtarlık yarışını Nimetullah Bilgi kazanmıştı. Tarafların yakınları arasında çıkan silahlı kavgada ise Agit Işık, Basri Işık, Ersin Bilgi ve Tevrat Bakan silahla vurularak yaralanmıştı. Kağızman Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralılardan Tevrat Bakan, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiş, 2 aile arasında husumet başlamıştı. 

2 aile arasındaki husumeti sonlandırmak için devreye giren Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, aile büyükleriyle konuşarak uzun uğraşlar sonucu 2 aileyi bir araya getirmeyi başardı. 

Çengilli Köyü Taziye Evi’nde tarafları bira araya getiren Kaymakam Ercan Öter, tarafları barıştırarak, 2 aile arasında bulunan husumeti bitirdi. Taraflarla birlikte yemek yiyen Ercan Öter, 2 aile arasındaki husumetinin sona ermesinin mutluluğunu yaşadı. 

kagizman’da-iki-aile-arasindaki-husumet-barisla-sonuclandi--(1).jpgkagizman’da-iki-aile-arasindaki-husumet-barisla-sonuclandi--(2).jpgkagizman’da-iki-aile-arasindaki-husumet-barisla-sonuclandi--(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler