Kağızman’da Kariyer Günleri

Kağızman’da Kariyer Günleri

Kağızman Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç, Kariyer Günlerine katıldı.

Kağızman İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç, Kağızman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METEM) Lisesi tarafından düzenlenen Kariyer Günlerinin konuğu oldu.

Kağızman Halk Eğitimi merkezi konferans salonunda öğrencilerle buluşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç, öğrencilere polislik mesleği hakkında bilgiler verirken, öğrencilik ve meslek yaşamı ile ilgili anılarını ve deneyimlerini paylaştı.Polislik yapmanın güzel olduğu kadar çok zor anları olduğunu da belirten Emniyet Müdürü Yarlıgaç, öğrencilere bu mesleği seçerken bu zorlukları da bilmeleri gerektiğini söyledi.

Polislik mesleğinin özellikleri ve nasıl polis olunur konusunda öğrencilerle sohbet eden Yarlıgaç, öğrencilere trafik bilincinin oluşturulması ve yaşam biçimi haline getirilmesinin gerektiğini söyleyerek öğrencilerden gelen sorulara cevap verdi.

Bütün emniyet güçlerinin halkın güvenliği için özverili bir biçimde çalıştığını ifade eden Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç, polisliğin kutsal bir meslek olduğunu vurguladı.

kagizman’da-kariyer-gunleri-(1).jpgkagizman’da-kariyer-gunleri-(3).jpgkagizman’da-kariyer-gunleri-(2).jpgkagizman’da-kariyer-gunleri-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler