Kağızman’da Köy Yollarına Sıcak Asfalt

Kağızman’da Köy Yollarına Sıcak Asfalt

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın talimatıyla Kağızman köy yolları sıcak asfalta kavuşuyor.

Ali ÇELİK / KARS MANŞET

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın talımayla başlatılan çalışmaların ilk etabında Çayarası, Camuşlu, Kozlu, Çeperli, Akoren, Karakuş Köyü yolunda sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Kağızman ilçe Başkanı Nesim Eyidoğan, köy yollarını Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt ile kaplamak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Eyidoğan, köy yollarına sıcak asfalt çalışmasının ilçede ilk defa uygulandığını ifade ederek, “Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan' talımatı. neticesinde ilk etapta Çayarası, Camuşlu, Kozlu, Çeperli, Akoren ve Karakuş köylerimizin ortak kullanımı olan yolda sıcak asfalt çalışmasını başlattık. Buradaki yolun bitmesinin ardından Günendi, Esenkı, Yenice Köylerinin de yollarını sıcak asfalta kavuşturacağız. Başlattığımız çalışmalar kapsamında yaklaşık olarak 60 Kilometre civarında köy yolumuzu sıcak asfalta kavuşturmuş olacağız” dedi.

Karakuş Köyü Muhtarı Hasan Yıldız ise yapılan çalışmaların sevindirici olduğunu ifade ederek, “Yapılan çalışma gerçekten çok güzel. Kısa süre önce talebimizi iletmiştik, planlaması yapılarak çalışma gerçekleştirildi. Allah devletimizden razı olsun. İlçemizde ilk defa köyümüzün yolları sıcak asfalt ile kaplanmış oldu. Köy halkı olarak yapılan bu çalışmaları olumlu karşıladık. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan olmak üzere, emeği geçen herkese ve yüklenici firmaya çok teşekkür ediyorum. Bir Köy muhtarı olarak yapılan bu çalışmalardan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

kagizman’da-koy-yollarina-sicak-asfalt-(1).jpgkagizman’da-koy-yollarina-sicak-asfalt-(2).jpgkagizman’da-koy-yollarina-sicak-asfalt-(3).jpgkagizman’da-koy-yollarina-sicak-asfalt-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler