Kağızman'da Kur’an Kursu Yardım Bekliyor!

Kağızman'da Kur’an Kursu Yardım Bekliyor!

Kars'ın Kağızman İlçesinde yapımına 2011 yılında başlanan Yatılı Kız Kur'an Kursu inşaatı hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Kağızman Müftüsü Özcan Yılmaz, 2011 yılından bu yana ciddi bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tamamen hayır sever vatandaşların katkıları ile gerçekleştirilen Kur'an Kursumuzun kaba inşaatı bitti. Şu aniç ve dış sıvası yapılıyor. Kapı ve pencerelerin takılma işlemine yakın zamanda başlanacak. İlçenin en modern Kur'an Kursunu Kağızman'da  yapıyoruz." dedi.

Bu zamana kadar yapılan tüm çalışmaların hayır sevenlerin katkıları ile yapıldığını belirten Müftü Yılmaz, "Bizlere yardım eden herkesten Allah razı olsun. Yapılacak biraz daha işimiz var. İnşallah katkılarla bunları da tamamlayıp en kısa zamanda Kur'un Kursumuzu faaliyite geçirmek istiyoruz. Burada hafızlık yapan kızlarımız eğitim görecek. Yardımın en güzeli bu tür yardımdır. Çünkü insanın amel defterini kapatmaz. Burada eğitim gören, hafız olan bütün kızlarımızın sevabına ortak olacaklar." diye konuştu.

Hayır sever vatandaşların katkıları ile kursu bu yıl tamamlamayı hedeflediklerini belirten Müftü Yılmaz, "Şu an eğitim gören hafız kızlarımız gerçekten zor şartlarda eğitimlerini sürdürüyorlar. İnşallah inşaatımız tamamlandığında İlçe’nin en modern kursunda eğitimlerini sürdürecekler. Bu da hep bizi hemde Kağızman insanını mutlu edecektir. Ben hayırsever Kağızman halkını bu mutluluğumuza ortak olmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu.

kagizmanda-kur’an-kursu-yardim-bekliyor!-(1).jpgkagizmanda-kur’an-kursu-yardim-bekliyor!-(2).jpgkagizmanda-kur’an-kursu-yardim-bekliyor!-(3).jpgkagizmanda-kur’an-kursu-yardim-bekliyor!-(4).jpgkagizmanda-kur’an-kursu-yardim-bekliyor!-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler