Kağızman'da Kutlu Doğum Programı

Kağızman'da Kutlu Doğum Programı

Kağızman Aras Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Programı ve yemek ikramı yoğun ilgi gördü.

Kağızman Aras Anadolu Lisesi spor Salonunda düzenlenen Kutlu Doğum ve yemek programı düzenlendi programa Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Milli eğitim Müdürü Efrail Deniz, okul müdürleri, öğretmenler veliler ve Tüm öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Anadolu Lisesi Müdürü Tufan Ayhan, Kutlu Doğum Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Anadolu Lisesi olarak 1000 kişilik yemek ikramında bulunduklarını belirterek, “Kainatın efendisi Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’i en iyi şekilde anlamak ve anlatmamız gerekiyor. O’nun hayatını kendimize örnek alıp, ona göre hareket etmemiz gerekiyor bu vesileyle bizler Aras Anadolu Lisesi olarak 100 kişilik yemek ikramında bulundum bu etkinlik kapsamında desteklerini esirgemeyen Başta Kaymakamımız sayın Musa Üçgül’e Belediye başkanı sayın Nevzat Yıldız’a Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Efrail Deniz’e teşekkür ederim” dedi.

Öğrenci ve öğretmenlerin okuduğu ilahilerden sonra ise düzenlenen  yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin hediyeleri takdim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler