Kağızman’da Mehmetçiğe kan desteği

Kağızman’da Mehmetçiğe kan desteği

Kağızman’da Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı için Türk Kızılay’ının başlattığı kampanya kapsamında kan bağışında bulunuldu.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

Düzenlenen kampanyaya İlçe Kaymakamı Ercan Öter, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. İlçede Türkiye'nin Afrin'de yürüttüğü harekata destekler de devam ediyor.

Kağızman İstiklal Alanında Kızılay Kan Bağış Merkezi tarafından düzenlenen kampanyaya destek veren İlçe Kaymakamı Ercan Oter, ilçe halkının bu konuda büyük bir duyarlılık içersinde yoğun bir katılım olduğunun gözlendiğini belirterek tüm Doğu Anadolu Bölgesinde bu konuda birinciliği her zaman olduğu gibi kimseye kaptırmayan duyarlı Kağızmanlı hemşerilerine teşekkür etti.

Ak Parti Kağızman ilçe Başkanı Nesim Eyidoğan da kampanyaya destek vererek Mehmetçiğin Afrin'de yürütülen operasyonda, canlarıyla görevlerini yaptıklarını belirterek dualarını eksik etmediklerini söyledi.

Kampanyaya destek veren İyi Parti Kağızman ilçe Başkanı Taner Çevik de, Mehmetçiğin Suriye'nin kuzeyinde operasyon yaptığını ve her zaman onların yanında olduklarını söyledi. 

kagizman’da-mehmetcige-kan-destegi-(1).jpgkagizman’da-mehmetcige-kan-destegi-(2).jpgkagizman’da-mehmetcige-kan-destegi-(3).jpgkagizman’da-mehmetcige-kan-destegi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler