Kağızman'da Mezuniyet Coşkusu

Kağızman'da Mezuniyet Coşkusu

Kağızman Anadolu İmam Hatip Lisesi 2015-2016 eğitim öğretim yılında mezuniyet coşkusu yaşadı.

Kağızman Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen programa Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, İlçe Müftüsü Yakup Belen, Kağızman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yunus Zengin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İmam Hatip lisesi Okul Müdürü Selim Suat Güner, Okul idaresi, öğretmenler, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

Törende açılış konuşması yapan okul müdürü Selim Suat Güner, “Bugünün hakkı gururunu yaşayan, kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum. Sizlerden emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek onların kendinden daha emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü, yaşamı seven, yaşamayı görev bilen, sevgi dolu bireyler olarak sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içinde tekrar takdim ediyoruz. Sevgili gençler, okula başladığınız günden bugüne değin, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün yaşanan bu mezuniyet başka bir basamağın başlangıcıdır. Sizlerin gelecekte başarıyla Okulunuzu, bizleri ve ailenizin en iyi bir şekilde temsil edeceğinize inancımız tamdır. Tüm mezunlarımıza hayatta başarılar diliyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından okul 1’incisi Elanur Yıldız okul kütüğüne isminin yazılı olduğu plakayı çaktı. Keplerini havaya fırlatan mezunlar, mezuniyet coşkusu yaşadı. Son sınıf öğrencilerine diplomaları ve çeşitli hediyeler verildi. Okul idaresi katılımcılara yaptıkları ikramlardan sonra mezuniyet programı sona erdi.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler