Kağızman'da MHP İlçe Başkanlığına Saldırı

Kağızman'da MHP İlçe Başkanlığına Saldırı

Kars'ın Kağızman ilçesinde seçim sonrası yaşanan gerginlik dün akşam da kendini gösterdi. Bir grup gece saatlerinde MHP ilçe başkanlığı, ülkü ocakları ve bazı dükkanların camlarını kırdı.

Kağızman'da MHP İlçe Başkanlığına Saldırı

Kars’ın Kağızman ilçesinde seçim sonrası yaşanan gerginlik dün akşam da kendini gösterdi. Bir grup gece saatlerinde MHP ilçe başkanlığı, ülkü ocakları ve bazı dükkanların camlarını kırdı.

Şahindere Mahallesi Kars caddesindeki işyerlerinin camlarını kıran göstericiler, Emniyet güçlerinin müdahalesi nedeniyle ara sokaklara kaçarak bir süre sonra ortadan kayboldular, Yüzlerini gizleyerek esnafların camlarını kırarak ara sokaklara kaçan göstericiler esnafları çileden çıkardı.

Esnafılar, “Zaten Kağızman ekonomik olarak çöküntü içerisinde. Her akşam korku içerisinde yatıyoruz. Bu akşam bizimde mi camlarımızı kıracaklar diye kırılan camların maliyetinin ne kadar yüksek olduğunu biliyorlar mı? Bazı esnaflarımız siftah yapmadan kepenk kapatıyor. Esnaflar alış-verş yapmadan bu camları nasıl takacak. Kimsenin haberi var mı? Ay başı geldiğinde memur kesimi alış-veriş yapacak bu olaylar yüzünden onlarda korktuklarından alış-veriş yapmıyor, borçlarımızı ödeyemiyoruz. Bizler perişan olduk. Yetkililerden yardım istiyoruz. Bunlara bir ‘dur’ diyen yok mu” şeklinde tepkilerini dile getirdiler. kha

Önceki ve Sonraki Haberler