Kağızman’da Münazara Yarışması Yapıldı

Kağızman’da Münazara Yarışması Yapıldı

Kağızman Anadolu Lisesi tarafından Kağızman Halk Eğitimi Merkezinde Sınıflar Arası Münazara Yarışması düzenlendi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

8 sınıf katıldığı Münazara Yarışmasını 10 H Sınıfı kazandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar, herkesin düşüncesini özgürce ifade etmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Münazaraların ülkedeki demokratik gelişmelerle paralellik gösterdiğini ifade eden Bayşar, “Büyük travmalar yaşamış bir toplum olarak geçmişte yaşanmış kötü hadiseleri artık geride bırakmış durumdayız. Toplum olarak teknolojik ve bilimsel gelişmenin arkasından giderek demokrasiye ve demokratikleşmeye sıkıca sahip çıkan bir millet olduk. Bu duygu ve düşüncelerle genç öğrencilerin beyin fırtınası yaptığı, güncel konular içerisinde yer alan “ülkenin gelişmişlik düzeyinde paranın etkileri” konusunda münazaralarını izledik. Tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum.” dedi.

Düzenlenen programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar, okul idarecileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenciler katıldı.

kagizman’da-munazara-yarismasi-yapildi-(1).jpgkagizman’da-munazara-yarismasi-yapildi-(2).jpgkagizman’da-munazara-yarismasi-yapildi-(3).jpgkagizman’da-munazara-yarismasi-yapildi-(4).jpgkagizman’da-munazara-yarismasi-yapildi-(5).jpgkagizman’da-munazara-yarismasi-yapildi-(6).jpgkagizman’da-munazara-yarismasi-yapildi-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler