Kağızman'da Öğretmen ve Öğrencilerden Muallim Klibi

Kağızman'da Öğretmen ve Öğrencilerden Muallim Klibi

Kars Kağızman Dr. Mustafa Yalçın İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin eğitim şenliklerinde Öğretmenler Günü nedeniyle çektiği ‘ Muallim ‘ klibi internette izlenme rekorları kırıyor.

Kağızman Dr.Mustafa Yalçın ilkokulu öğretmen ve öğrencileri yıl sonu eğitim şenlikleri nedeniyle çektiği ‘ Muallim ‘ klibini çekti. Dr.Mustafa Yalçın ilkokulu öğrencileri öncülüğünde bir araya gelen okulun öğretmen ve öğrencileri, sevilen Türk Halk Müziği eseri ‘Muallim' için okulun farklı mekanlarında klip çekti.

Öğretmenilerden Ece Cennet Yıldız, Merve Kaya, Erdem Übeyli ve Uğur Cennet'in yönetmen ve senaristliğinde büyük bir keyif alarak klibi çeken öğretmen ve öğrenciler, kliplerini “eğitim şenliği nedeniyle öğrenciler ailelerine yıl sonu hediyesi olarak armağan ettiler” ifadesiyle sonlandırdı.

kagizmanda-ogretmen-ve-ogrencilerden-muallim-klibi-(1).jpgkagizmanda-ogretmen-ve-ogrencilerden-muallim-klibi-(2).jpgkagizmanda-ogretmen-ve-ogrencilerden-muallim-klibi-(3).jpgkagizmanda-ogretmen-ve-ogrencilerden-muallim-klibi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler