Kağızman’da Öğretmenler Günü

Kağızman’da Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü, yurt genelinde olduğu gibi Kars'ın Kağızman İlçesi'nde de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kağızman’da 24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü, yurt genelinde olduğu gibi Kars’ın Kağızman İlçesi’nde de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kağızman İstiklal Meydanı’ndaki Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başlayan etkinlik, Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, İlçe Milli Eğitimi Müdürü Efrail Deniz, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tosun, Kağızman Garnizon Komutanı Binbaşı Sevgi Çevik, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Umut Çevik, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı programda, İlçe Kaymakamı Musa Üçgül, öğretmenlere karanfil verdi.

Burada konuşan Üçgül, öğretmenliğin insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleği olduğunu savundu. Öğretmenlerin insanların ayakları üzerinde durmasını, kendilerine yaşam boyunca bilgi sağlamaya yardımcı olduklarını belirten Üçgül, öğretmenlerin arkasını dönmeden sürekli toplumun önünde giden gönül erleri olduğunu vurguladı.

Etkinlikte, yeni göreve başlayan öğretmenler, yemin ederken, yılın öğretmeni seçilen Cevdet Çolak’a Kaymakam Musa Üçgül tarafından yılın başarı ödülü verildi.

Program dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Program, slayt gösterisinin ardından sonlandı. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler