Kağızman'da Operasyon!

Kağızman'da Operasyon!

Kars İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kars ili Kağızman ilçesi Madur Bölgesinde “Şehit Jandarma Asb.Baçavuş Nurettin.ÖZTÜRK-5” operasyonu yapıldı.

Kars İl Jandarma Komutanlığı tarafından 31 Mart-4 Nisan 2016 tarihleri arasında Kars ili Kağızman ilçesi Madur Bölgesinde ATAK taarruz helikopterleri ile desteklenen ve hava hücum harekatı şeklinde başlatılan “Şehit Jandarma Asb.Baçavuş Nurettin.ÖZTÜRK-5” operasyonu başarıyla icra edildi.

Operasyon kapsamında; icra edilen temas aramalarında Silik Deresi civarında biri 15-20 m², diğeri 25-30 m² büyüklüğünde teröristlere ait 2 sığınak tespit edilmiştir. Bulunan sığınaklarda BTÖ mensuplarına ait muhtelif miktarda gıda, yaşam malzemesi ve erzak ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler ve sığınaklar yerinde imha edilmiş olup, bölgede tespit edilen mağaralar da ATAK taarruz helikopterleri tarafından ateş altına alındı.

Yapılan açıklamaya göre; "Kars İl Jandarma Komutanlığımız, asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadele faaliyetlerine kesintisiz devam edecektir."

kagizmanda-operasyon!-(1)-001.jpgkagizmanda-operasyon!-(2)-001.jpgkagizmanda-operasyon!-(3)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler