Kağızman’da Polis Haftası Etkinlikleri

Kağızman’da Polis Haftası Etkinlikleri

Kars’ın Kağızman ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü nedeni ile çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171’nci yıldönümü nedeniyle öncelikli olarak yoksul ve yardıma muhtaç ailelere dağıtılmak üzere kurban kesildi, daha sonra Dr. Mustafa Yalçın Camii’nde öğle namazında şehitler için mevlit ve Yasin- i Şerif okutuldu.

Kağızman Dr. Mustafa Yalçın Camii’ndeki programa Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç, ilçe kurum ve daire amirlerinin yanı sıra Kağızmanlı vatandaşlar katıldı.

Daha sonra eğitim kurumunu ziyaret eden Kağızman İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç ve beraberindeki heyet öğrencilere polis armalı tişört ve şapka dağıttı. Kağızman Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Kağızman İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç ve beraberindeki heyet Hastaları ziyaret ederek karanfil hediye etti. Ziyarette konuşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç , “Polis Teşkilatının kuruluşunun 171’nci yıldönümü nedeni ile ilçemizdeki kurumlar ziyaretlerimiz sürüyor. Bu gün hastalarımızı ziyaret ettik onlara acil şifalar diledik öğrencilerimizde bizleri ziyaret ettiler öğrencilerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kağızman Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Celil Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti "İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün Polis Haftası nedeni ile kurumumuzu ziyaret etmeleri bizleri onurlandırdı. Ziyaretçilerimiz nezdinde tüm polis teşkilatının Polis Haftasını kutlarım.” İfadeleriyle belirtti.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler