Kağızman'da Velilere Seminer!

Kağızman'da Velilere Seminer!

Öğrenci Velilerine Aile İçi İletişim, Çocuk İstismarı ve İhlali Eğitimi semineri verdi.

Kağızman ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kağızman Halk Eğitim Merkezinde  İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar ve İlçemizde görev yapan Rehber öğretmenler tarafından Kağızman'da bulunan tüm öğrenci velilerinin de katıldığı ‘Aile İçi İletişim, Çocuk İstismarı ve İhlali’ konulu eğitim gerçekleştirildi.

Kağızman ilçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar'ın konuşmasından sonra Kağızman Halk Eğitimi konferans salonunda velilerinde katıldığı ‘Aile İçi İletişim, Çocuk İstismarı ve İhlali’ konulu eğitim gerçekleştirildi.

Çocuk istismarı ve ihmali tanımı üzerinde başlayan eğitimler fiziksel, eğitimsel ve duygusal faktörlerde ele alındı. Dokunma olmadan, dokunmanın olduğu ve şiddet kullanılarak yapılan cinsel istismarlara dikkat çeken öğretmenlerimiz, aile bireyleri tarafından çocuklarla nasıl iletişim kurulması gerektiğinin yollarını anlattı.

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar "Kağızman ilçemizin köylerindeki  29 ortaokulumuzda ayrı ayrı seminer verilirken Kağızman merkezi okullarında ise Halk Eğitim merkezimizde velilerimize rehber öğretmenlerimiz tarafından  Aile İçi İletişim, Çocuk İstismarı ve İhlali Eğitimi semineri verilmektedir. Bu seminere Velilerimiz yoğun ilgi göstermişlerdir. Bu yoğun ilgi ve alkadan dolayı  seminere katılan velilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim " dedi.

kagizmanda-velilere-seminer!-(1).jpgkagizmanda-velilere-seminer!-(3).jpgkagizmanda-velilere-seminer!-(4).jpgkagizmanda-velilere-seminer!-(5).jpgkagizmanda-velilere-seminer!-(6).jpgkagizmanda-velilere-seminer!-(7).jpgkagizmanda-velilere-seminer!-(2).jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler