Kağızman'ın Kozlu Köyüne Taziye Evi Yapılıyor

Kağızman'ın Kozlu Köyüne Taziye Evi Yapılıyor

Kars'ın Kağızman İlçesine bağlı Kozlu Köyü Muhtarı Burhan Bulut, Kağızman Kaymakamlığının desteğiyle iki katlı Taziye Evi binasının kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Ali ÇELİK / KARS MANŞET

Muhtar Bulut, taziye evinin üst katının imam evi alt katı ise mutfak dahil Taziye Evi olarak kullanılmak üzere kaba inşaatının bittiğini kaydederek, taziye evinin köy halkı için son derece önemli olduğunu söyledi.

Taziye evinin tüm inşaat malzemesini Kağızman Kaymakamlığınca temin edildiğini de söyleyen Kozlu Köyü Muhtarı Burhan Bulut, “Köyümüz modern bir taziye evine kavuşacak. Ancak binada çok eksikliklerimiz var. Çünkü malzememiz var ama usta olmadığı için yapamıyoruz nedeni ustaya verecek paramız olmadığından taziye evimiz 3 yıldır bu durumda hayırsever vatandaşlarımız yardım ederse usta tutup taziye evimizi bitireceğiz." dedi.

kagizmanin-kozlu-koyune-taziye-evine-yapiliyor-(1).jpgkagizmanin-kozlu-koyune-taziye-evine-yapiliyor-(2).jpgkagizmanin-kozlu-koyune-taziye-evine-yapiliyor-(3).jpgkagizmanin-kozlu-koyune-taziye-evine-yapiliyor-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler