Kağızman’ın süper sporcuları!

Kağızman’ın süper sporcuları!

Van'da düzenlenen 11 ilden 160 sporcunun katıldığı Muay Thai Doğu Anadolu Bölge şampiyonasında, Kağızmanlı sporcular, 9 birincilik, 6 ikincilik ve 4 üçüncülük olmak üzere toplamda 19 madalya kazanarak ilçenin gururu oldular.

Kağızman’ın süper sporcuları!

Van’da düzenlenen 11 ilden 160 sporcunun katıldığı Muay Thai Doğu Anadolu Bölge şampiyonasında, Kağızmanlı sporcular, 9 birincilik, 6 ikincilik ve 4 üçüncülük olmak üzere toplamda 19 madalya kazanarak ilçenin gururu oldular.

Kaymakam Üçgül kendisini makamında ziyaret eden sporcuları kabulünde madalyalarını taktı, sporculara çeşitli hediyeler verdi ve başarılarının devamını diledi. Bölgedeki başarılarının ardından Mart ayında Adana’da yapılacak olan Muay Thai Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde eden sporculardan birincilik beklediğini de dile getirdi.

Kağızman Muay Thai Kars il temsilcisi ve antrenörü Ferman Büyükdağ ; Desteklerinden dolayı Kaymakam Üçgül’e teşekkür ederek, inşallah önümüzdeki yıl madalya sayısını arttırarak Türkiye ve Dünya genelinde yapılacak olan müsabakalara da katılacağız dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler