Kağızman'ın Yeni Eğlencesi

Kağızman'ın Yeni Eğlencesi

Kars'ın Kağızman ilçesinde son yıllarda ülkemizde en çok oynanan spor dallarından biri olan Paintball ve Go kart oyun alanı Hedef cafe hizmete açıldı.

Kağızman'ın Yeni Eğlencesi

Kars’ın Kağızman ilçesinde son yıllarda ülkemizde en çok oynanan spor dallarından biri olan Paintball ve Go kart oyun alanı Hedef cafe hizmete açıldı.

Açılış Törenine Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, İlçe Emniyet Müdürü Talat Arslan Garnizon Komutanı Yüzbaşı Umut Çevik, Ilçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz ve  bir çok vatandaş,Mülk Amirleri katıldı.

Şahindere mahallesi Milli Egemenlik caddesi Mustafa Yalçın İÖO okulunun yanında açılan Hedef Cafeye  yoğun bir ilgi gördü.Hedef Cafe sahibi Serkan Atış:’’ İlçede sportif faaliyetlerin artması açısından oldukça güzel bir oyun alanı açtıklarını belirterek.Geniş bir alanda Paintball ve Go kart ilçemizde hizmete açtık. Bununla ilgili her türlü tesisatımız hazır. Paintball her yaştan insanın rahat bir şekilde oynayabileceği, tehlikesiz bir oyundur. Oyun alanının dışında da aile çay bahçesi alanımız var.Paintball, bir takım ve strateji oyunudur. Doğaya ve insanlara zararlı değildir.Oldukça eğlenceli bir oyundur. Yeni açmış olduğumuz Paintball ve Go kart oyununa tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

Yeni açılan işletme hakkında kısa bir açıklama yapan Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, böyle bir işyerinin açılışını yapmaktan memnun olduklarını ifade etti. Duru,"Burayı ilerleyen zamanda daha iyi bir boyuta taşıyacaklarından şüphem yok. İlgi devam ettiği sürece burada ki sportif faaliyetler de ilgi görecektir. Bu nedenle burayı açan kardeşlerimi sportif faaliyetlere vermiş oldukları destekten dolayı kutluyorum.Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum" dedi.Açılışı yapıldıktan sonra kurban kesildi.

Açılışın ardından oyun sahasına Kağızman Kaymakamı Kemal Duru ve Mülk Amirleri Paintball ve Go Kart oyunun keyfini sürdüler.Ardından Paintball Arena'da yapılan oyun ile açılış programı sona erdi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler