Kağızman’ın yeni kaymakamı

Kağızman’ın yeni kaymakamı

KAĞIZMAN'A YENİ ATANAN KAYMAKAM ÜÇGÜL GÖREVE BAŞLADI

Kağızman’ın yeni kaymakamı

KAĞIZMAN’A YENİ ATANAN KAYMAKAM ÜÇGÜL GÖREVE BAŞLADI

Kars’ın Kağızman ilçesine atanan Kaymakam Musa Üçgül, görevine başladı.

Makamına oturduğu andan itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Kaymakam Musa Üçgül’ü ilk ziyaret edenlerden muhtarlar çoğunluktaydı.

Kaymakam Üçgül, ziyaretçilerin ardından ilk Toplantısını Yapmak üzere Kars’ a Gitti

MUSA ÜÇGÜL KİMDİR

1981 yılında Kayseri’nin  Yeşilhisar ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul  ve Ortaokul  öğrenimini Yeşilhisar’da  tamamladıktan sonra lise öğrenimini Sivas’ta ve Kayseri’de  tamamladı. Üniversite öğrenimini ise 2005 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde tamamladı. 2007-2008 yılları arasında Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde birincilikle kazanmış olduğu Müfettiş Yardımcılığı görevini ifa etti. 2008 yılında ise Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Afyonkarahisar’da il, İskilip’te Kaymakam refikliği ve Sakarya’da Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajlarını tamamladıktan sonra Rize’nin Kalkandere ilçesinde vekaleten görev yaptı. Ankara’daki dört aylık dil kursunun ardından İçişleri Bakanlığı tarafından İngiltere’ye bir yıl süreli olarak eğitim için gönderildi. Yurtdışı eğitimi dönüşündeki Kaymakamlık kursunu üstün başarılı derece ile bitirerek, Yozgat’ın Çandır ilçesinde asaleten göreve başlamıştır. 6 Ağustos 2012 tarihli müşterek kararname ile de Çaykara Kaymakamlığına atanmıştır.17.10.2014 tarihinden itibarende Kağızman Kaymakamlığı görevine Başlamıştır

Kaymakam Üçgül “Mülki idare amirinin önleyici kolluk yetkisi ve suç önleme faaliyetleri” adlı Kaymakamlık tezini ve Essex Üniversitesi’ndeki eğitimi sırasında ise ”Crime Prevention in the UK” (Birleşik Krallık’ta Suç Önleme) konulu projeyi hazırladı.

 Evli ve bir çocuk babası olan Kaymakamımız iyi derecede İngilizce bilmektedir. kha

Önceki ve Sonraki Haberler