Kağızmanspor, Gazi Karsspor'u 3-1 yendi

Kağızmanspor, Gazi Karsspor'u 3-1 yendi

Kağızmanspor - Gazi Karsspor maçı öncesi AK Parti İl Genel Meclis üyelerinden Kağızmanspor Kulübü futbolcularına destek geldi.

Maç öncesi Kağızmanspor takımını ziyaret ederek takım oyuncularına moral vererek takım futbolcular ile sohbet ederek bundan sonra maddi ve manevi her türlü destek vereceklerini söylediler.

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Cesim Karaca, “Kağızmanın efsanesi olan birçok insanın bu kulüpten çıktığını, sizlerin de bu efsanelerden olmalarını gerektiğini, il bazında alt yapısında 150 sporcusu olan Kağızmanspor’un gençlere değer verdiğinin göstergesidir. Bizlerde İl Genel Meclis Başkanları olarak her zaman gençlerin yanında olduğumuzu bilmenizi isteriz. Gençlerin gelişiminde elimizden gelen maddi ve manevi her türlü desteği vereceğimizi bilmenizi isteriz. Yeter ki gençlerimiz kötü alışkanlıklardan ve kötü sosyal çevreden uzaklaşsınlar.” dedi.

Başarılı bir futbol sergileyerek ve 90 dakika sahada performans sağlayan  Kağızmansporlu futbolcular,   Gazi Karsspor’u 3-1 yenerek maç galibiyetini 90 dakika yalnız bırakmayan Kağızmanlı futbol severlere hemde il encümenlerine armağan ettiklerini ve soğuk havada bizleri maç sonuna kadar destekledikleri için teşekkür ettiklerini söylediler.

kagizmanspor,-gazi-karssporu-3-1-yendi!.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler