Kağızmanspor’a 4 bin TL Stat Parası Şoku

Kağızmanspor’a 4 bin TL Stat Parası Şoku

Maddi imkansızlık içinde kıvranan Kağızmanspor'u, 4 bin TL de stat parası şoke etti.

 

Kağızmanspor ilçede futbolun tekrar canlanmasını sağladı. Hafta sonu oynanan maçları izlemek üzere Kağızmanlılar, Kars Şehir stadını dolduruyordu. Bazı illerde bulunan Kağızmanlılarda takımlarının maçlarını izlemek üzere hafta sonunu Kars’ta geçiriyordu.

 

Bunca başarıya rağmen maddi imkansızlık içerisinde boğuşan Kağızmanspor’un şimdilerde 4 bin TL’lik stat parasıyla sersildi. Kulüp Başkan yardımcısı Canip Korkmaz, “En büyük rakibimiz maddi imkansızlıklardır. Bu maddi imkansızlığa birde stat ücreti eklenince Kağızmanspor maç yapamaz hale geldi. Kars Şehir stadı bizden 10 maç için 4 bin TL isteyince iyice kapanıp kaldık ve ne yapacağımızı şaşırdık, Kars’a maç için araç bulamazken stat için para nasıl bulacağımızı kara kara düğünmeye başladık. Yetkililerden yardım istiyoruz bize bu konuda yardım etsinler. Hiç olmazsa şu stat parasını almasınlar. Biraz yardım alsak, futbolcuların alacaklarını ödeyebilsek, çok daha iyi işler yapacağız. Görüyorsunuz, Kağızmanspor takımı büyük seyirci desteği alıyor. İlçemiz futbol ile daha güzelleşti, fazla söze gerek yok” dedi.

 

Kağızmanlılar da, “Biz sadece maçı izlemek için Ankara’dan geldik. Maçı izlerken büyük heyecan ve gurur duyduk. Takımımız şu an çok iyi gidiyor ama performansını biraz daha artırması lazım. Eğer sayın Valimiz sesimizi duyar ve Kağızmanspor’a destek verirse seviniriz. Valimiz stat ücretini lütfen kaldırtsın. Göreceksiniz Kağızmanspor, 3’üncü lige çıkacak ve oradan da daha iyi bir performansla ile üst lige çıkacaktır” şeklinde görüş belirttiler.

yes.20111005163509..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler