Kahve Evi Karsspor'u Ağırladı!

Kahve Evi Karsspor'u Ağırladı!

Kars'ın gözde mekanlarından olan Kahve Evi Karsspor'a kapılarını açtı.

Kahve Evi Karsspor'u Ağırladı!

Kars'ın gözde mekanlarından olan Kahve Evi Karsspor'a kapılarını açtı.

Kars'ın 3. lig yolunda mücadele eden tek takımı olan Karsspor'un bazı yönecileri ve futbolcuları Kahve Evi'nde moral yemeğinde biraraya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen moral yemeklerinin sık sık düzenleneceğine işaret edildi. Futbolcular ise, bu tarz uygulamaları düzenleyen yönetime teşekkür ederek vatandaşlarla bol bol resim çektirdiler.

Kahve Evinin işletmecilerinden Evren Uzgur ise gazetemize bir açıklama yaparak, Karsspor'a 3. lig yolunda başarılar diledi. Uzgur, bu tarz etkinliklerin tabiki futbolcuların moralini iyi tutarak, önlerindeki karşılaşmalara daha motivasyonlu bir şekilde çıkabileceklerini dile getirerek, "Yönetim Karsspor için elinden geleni yaptığını bizlerde birer Karsspor fanatiği olarak görmekteyiz. Bugün burada Karsspor'u ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz. Ümit ediyoruz ki, Karsspor hak ettiği yere yeniden gelerek bizleri gururlandıracaktır." dedi.

Uzgur ayrıca, Kahve Evi'nde bu tarz uygulamalarında yapılmakta olduğunu hatırlarak, "Biz Kahve Evi olarak Karslıya ve Kars'ı tanımak için gelen yerli ve yabancı turislere iyi hizmet etmenin çabası ve gayesi içerisindeyiz. Kahve Evimizde bu tarz moral yemeklerinin yanı sıra, özel kutlamalarda mevcuttur." dedi.  Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

kahve-evi-karssporu-agirladi!-(3).jpg

kahve-evi-karssporu-agirladi!-(4).jpg

kahve-evi-karssporu-agirladi!-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler