KAI-BİR Platformu'ndan Panel

KAI-BİR Platformu'ndan Panel

KOBİ'lere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Alternatif Finans Olanakları

KAI-BİR Platformu'ndan Panel

KOBİ’lere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Alternatif Finans Olanakları

KAI-BİR Platformu tarafından Kars'ta 'KOBİ’lere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Alternatif Finans Olanakları' konulu panel düzenlenecek.

Merkezi Ankara‘da bulunan ve Kars’ta temsilciliği olan Kars - Ardahan - Iğdırlılar Birliği Dayanışma Platformu (KAI-BİR Platformu), özelde Ankara‘daki hemşerilerimiz arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak, genelde ise sözkonusu illerimizin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak üzere kurulmuştur. KAI-BİR Platformu, bu üç ilimizin ekonomik değerlerini ve turizm potansiyelini ön plana çıkartmak ve tanıtmak amacıyla uzun yıllardan beridir sergi, söyleşi, panel, konferans, sempozyum vb. etkinlikler düzenlemekte ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu noktadan hareketle, STK’ların yerel sorunları ele alması, bu kuruluşların demokratik ve katılımcı niteliğinden dolayı daha dikkat çekici olmakta ve çözümü için büyük bir potansiyeli harekete geçirmektedir. KAI-BİR Platformu, bölgemizin sorunlarına dikkat çekmek, gündemde tutmak, ilgili ve yetkili kurum ve kuruluşlar nezdinde çözümü için girişimde bulunmak için her düzeyde çalışmalarını yürütmekte ve bölgedeki resmi ve özel kurum ve kurluşlar ile işbirliği için gerekli çabayı da göstermektedir.

Bu çerçevede;

KAI-BİR Platformu, kalkınmada öncelikli yörelerden olan Kars - Ardahan - Iğdır illerimizin kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla ülkemiz ekonomisinin önemli aktörlerinden olan Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB, Kalkınma Bankası, TOBB, Halk Bankası’ndan yetkili ve konunun uzmanlarınca, söz konusu kuruluşların kredi imkanları ile yatırımcılara sağlanan teşviklerin bölgemizde faaliyet gösteren girişimcilere anlatılması amacıyla; Kars Valiliği Himayelerinde, ve Kars Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve ilgili kurum/kuruluşların katkı ve katılımları ile ‘KOBİ’lere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Alternatif Finans Olanakları‘‘ konulu bir PANEL düzenlemeyi planlamış bulunmaktadır.

Bu bağlamda,Valiliğimizin himayelerinde, Platformumuzun bir sosyal faaliyeti olarak gerçekleştireceğimiz bu etkinliğimize; Aşağıda programı sunulan PANEL’e siz değerli basın ve medyamızı davet eder, PANEL’e katılım için okuyucularınıza gerekli duyurunun yapılması hususunda desteklerinizi diler, saygılarımı sunarım.

PROGRAM

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

Açış Konuşmaları

Protokol Konuşmaları (arzu ettikleri takdirde)

PANEL

Soru/Cevap - Tartışma

Kapanış Kokteyli

GÜN: 06 Haziran 2014 Cuma, Saat:13.00

YER: Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu - KARS

Önceki ve Sonraki Haberler