KAI Dernekler Federasyonu’ndan Bakan Arslan’a Ziyaret

KAI Dernekler Federasyonu’ndan Bakan Arslan’a Ziyaret

KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLER FEDERASYONU ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI KARS MİLLETVEKİLİ AHMET ARSLAN'I ZİYARET ETTİ.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Başkanları, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri, Danışma Kurulu Üyeleri, iş adamları ve bazı bürokratlarla birlikte Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette, Genel Başkan Erdoğan Yıldırım, içinde bulunduğumuz Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilediğini ifade etti. Genel Başkan; “Federasyon olarak sizi kutluyor ve yeni görevinizin hayırlı olması diliyoruz. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na yıllarca emek verdiniz birçok projelere imza attınız, şimdi imza attığınız projelerin başındasınız. Devam eden projeleri takip etmeniz ve sonuçlandırmanız gerekiyor. Siz, bir hemşerimiz olarak sadece Kars Ardahan Iğdır’ı değil tüm Türkiye’yi temsil ediyorsunuz. Sorumluklarınız ve sorumluluklarımız daha da arttı. Bunların üstesinden geleceğinize inancımız tamdır. Hem Türkiye’ye hem bölgemize en iyi şekilde hizmet edeceğinize yürekten inanıyoruz. Allah mahcup etmesin. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız olarak daha büyük başarılara imza atacağınızdan eminiz. Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu her zaman yanınızda olacaktır, sizinle gurur duyuyoruz” dedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, hemşerileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ziyaretleri için Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’a ve katılımcılara teşekkür etti.

Bakan Arslan, başarı çıtasını en yüksek seviyelere çıkarılması adına ver gücüyle çalışacağını kaydederek; “Kars Ardahan Iğdır’ın ihtiyaçlarını gidermemiz lazım. Bölgemizin ihtiyaçlarını gidereceğiz ama bu yetmez. Çok önemli bir bayrağı devir aldık. Yerinde tutabilmek büyük bir başarı ama bayrağı daha üst seviyelere çıkartabilirsek ne mutlu bize. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Genel Başkan Kars’ın Manevi değeri Ebu-l Hasan Harakani’nin Fütuvvet Sözleri’nden oluşan bir tabloyu günün anısına Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a hediye etti.

kai-dernekler-federasyonu’ndan-bakan-arslan’a-ziyaret-(1).jpgkai-dernekler-federasyonu’ndan-bakan-arslan’a-ziyaret-(2).jpgkai-dernekler-federasyonu’ndan-bakan-arslan’a-ziyaret-(3).jpgkai-dernekler-federasyonu’ndan-bakan-arslan’a-ziyaret-(4).jpgkai-dernekler-federasyonu’ndan-bakan-arslan’a-ziyaret-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler