KAI Dernekler Federasyonu'nun Vekiller Ziyareti Sürüyor!

KAI Dernekler Federasyonu'nun Vekiller Ziyareti Sürüyor!

​Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu 26. Dönem Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretlerine dün de devam etti.

Genel Başkan Erdoğan Yıldırım başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri Yener Acay, Zekeriya Deniz, Kazım Akbulak, Seyfettin Düzçay, Danışma Kurulu Üyesi Taner Kızıltaş ilk olarak yeniden Ardahan Milletvekili seçilen Orhan Atalay’ı makamında ziyaret etti.

Daha sonra Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler ve Nevzat Ceylan’ı makamlarında ziyaret eden Genel Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri son olarak da Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, ziyaretleriyle ilgili; “ Federasyon olarak Milletvekillerimizi makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ayrıca başta Ardahan olmak üzere illerimizin sorunları ve Sivil Toplum Kuruluşları hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

kai-dernekler-federasyonunun-vekiller-ziyareti-suruyor!-(1).jpgkai-dernekler-federasyonunun-vekiller-ziyareti-suruyor!-(2).jpgkai-dernekler-federasyonunun-vekiller-ziyareti-suruyor!-(3).jpgkai-dernekler-federasyonunun-vekiller-ziyareti-suruyor!-(4).jpgkai-dernekler-federasyonunun-vekiller-ziyareti-suruyor!-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler