KAI, Milli İrade ve Demokrasi Nöbetinde

KAI, Milli İrade ve Demokrasi Nöbetinde

Dün akşam Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu, Genel Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Başkanları ve hemşehrilerimizle milli irade ve demokrasi nöbeti için Ankara Kızılay Meydanı’nda toplandı.

15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemize yapılan darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine milletçe el ele meydanlardayız.

Bayrakları ve pankartlarıyla bu vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz için, milli irade ve demokrasi için, milletimizin birlik ve beraberliği için Ankara’da oturan Kars, Ardahan, Iğdırlılar olarak vatandaşlık görevini yerine getirdiler.

Kızılay Meydanı’nda düzenlenen programda Genel Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri sahneye davet edildi. Sahnede bir konuşma yapan Federasyon Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’ın konuşması Kızılay Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaş tarafından uzun süre alkışlandı.

Genel Başkan konuşmasına Meydanda toplanan vatandaşlara Kars, Ardahan, Iğdır adına selamlayarak başladı. İlk günden beri Milletimizin üstüne düşen vazifeyi yaptığını belirten Genel Başkan; “Milletimiz sergilediği kararlı duruşuyla ülkemizin üzerinde oynanan oyunlara gelmedi. Bir oyun dönüyor etrafımızda ama bu millet o oyuna gelmedi. Onların hesabı tutmadı. Herkes bu meydanları hınca hınç doldurdu. Allah sizlerden razı olsun. Mehmet Akif Ersoy ‘un dediği gibi ‘Sahipsiz millet yok olmaya mahkûmdur’. Allah’ın izniyle bu ülke sahipsiz değildir, bu bayrak ilelebet bu milletin bayrağı olacaktır. Kimsenin bu bayrağı indirmeye gücü yetmeyecektir. Peygamber Efendimizin bir hadisinde buyurduğu gibi ‘Birlik ve beraberlikte rahmet ayrılıkta azap vardır’. Biz bir olursak Allah’ın izniyle ne tank, ne top, ne tüfek, ne ihanetçilerin oyunları bizi bölmeye yetmeyecek. Bugün burada bu sahnede yer alıyorsak bunu önce Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve Ankara B.Şehir belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek’e borçluyuz. Onlara Federasyonumuzun ve sizlerin adına teşekkür ediyoruz her zaman yanlarında olacağımıza, arkalarında olacağımıza Kars, Ardahan, Iğdırlılar olarak söz veriyoruz. Kimsenin bu ülkeyi karıştırmaya gücü yetmeyecek ama ihanetlerinin bedelini de ödeyecekler. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi dik duracağız eğilmeyeceğiz. Başka bir Türkiye yok. Onun için hep beraber olalım, provakosyonlara gelmeyelim. Allah’ın izniyle bir olalım diri olalım.” dedi.

Yıldırım’ın konuşmasının ardından Federasyon Genel Sekreteri Muhammed Ocakoğlu “ Bayrak” şiirini okudu.

kai,-milli-irade-ve-demokrasi-nobetinde-(1).jpgkai,-milli-irade-ve-demokrasi-nobetinde-(2).jpgkai,-milli-irade-ve-demokrasi-nobetinde-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler