KAKÜV, Başarıdan Başarıya Koşuyor!

KAKÜV, Başarıdan Başarıya Koşuyor!

Kars Kafkas Üniversitesi Özel İlk ve Ortaokulu (KAKÜV), öğrencileri Giresun'daki satranç turnuvalarında birincilik, ikincilik ve beşincilik ödülü aldı.

KAKÜV, Başarıdan Başarıya Koşuyor!

Kars Kafkas Üniversitesi Özel İlk ve Ortaokulu (KAKÜV), öğrencileri Giresun’daki satranç turnuvalarında birincilik, ikincilik ve beşincilik ödülü aldı. Öğrenciler Türkiye Okullararası Satranç Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Dereceye giren öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış’ı makamında ziyaret ettiler.

Okullararası Küçükler-Yıldızlar Grup Satranç Yarışması, 15-18 Şubat 2014 tarihlerinde, Giresun 19 Eylül İlkokulu Salonu’nda yapıldı. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgesindeki 13 ilden katılan 192 sporcu, Hatay’da yapılacak Türkiye Okullararası Satranç Şampiyonasına katılabilmek için yarıştılar.

Büyük çekişmenin yaşandığı yıldız erkekler kategorisinde 5,5 puanlı 4 sporcu zirveyi paylaştı.

Yıldız Erkeklerde Kars-KAKÜV İlkokulu Ortaokulun’dan Baran Bingöl Dört eş puanlı birinci, Küçük Erkeklerde KAKÜV İlkokulu Ortaokulun’dan Onur Çelik Üç eş puanlı üçüncü ve yine KAKÜV İlkokulu Ortaokulun’dan Utku Umut Karaman 15’nci oldu. Sporcular Türkiye Okullar Arası Satranç Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

KAKÜV’ün gurur tablosu turnuva dönüşünde Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış’ı makamında ziyaret ettiler ve haklı gururlarını paylaştılar. Alkış da öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.kha

Önceki ve Sonraki Haberler