Kamyonun dokunduğu ağaç kökünden çıktı

Kamyonun dokunduğu ağaç kökünden çıktı

Kars'ta Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Caddesinde seyir halinde olan bir kamyonun dalına değdiği ağaç kökünden çıktı.

Kamyonun dokunduğu ağaç kökünden çıktı

Kars’ta Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Caddesinde seyir halinde olan bir kamyonun dalına değdiği ağaç kökünden çıktı.

Erzurum’dan Kars’a gıda maddesi taşıyan Kenan Omaç yönetimindeki kamyon, GAMP Caddesi üzerinde çift sıra park eden araçlar nedeniyle kaldırıma yakın şekilde ilerlemesi sonucunda yol ortasına sarkan ağaç dalına takıldı. Bunun üzerine ağaç bir anda kökünden sökülüp kamyonun üzerine düştü. Bunun üzerine Kars Belediyesi İtfaiye ekipleri ağaç altında sıkışıp kalan kamyonu kepçe yardımı ile kurtardılar. Kamyonda maddi hasar meydana gelirken kökünden çıkan ağaç ise belediye ekiplerince kesilerek yol ortasından kaldırıldı.

Olayın şaşkınlığını üzerinden atmaya çalışan kamyon şoförü Kenan Omaç, “Kamyonla özel bir markete malzeme taşıyoruz. Erzurum’dan geldim. Ağaca hafif dokundum üzerimize düştü. Yani ağaca çarpmadım, yan tarafta ikinci sırada park eden araç vardı park halinde bizde araca çarpmamak için biraz kaldırıma yakın geçtim. O esnada kamyonun kasası ağacın büyük dalına takıldı. Ağacın zaten çürük olduğu görülmekte. Kamyon takılınca ağaç üzerimize düştü.” dedi.

Olay yerine gelen Belediye Başkan yardımcısı Yakup Yıldız da, ağacın çürük olduğunu zaten belediye olarak da tespit edilen çürük ağaçları kestiklerini söyledi. Ağaç kestiklerinde “Belediye ağaç kesiyor” söylentilerine de bu örnek olsun. İşte böyle çürük ağaçları kesmediğinizde nasıl tehlike saçtığı da ortada. Biz burada kamyona yine de kaldırıma çok yakın gelip ağacı kökünden çıkardığı için ağacın bedeli kadar para cezası keseceğiz.” açıklamasını yaptı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler