Kanayan yaraya “Bakan” parmağı

Kanayan yaraya “Bakan” parmağı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars’ın kanayan yarası olarak tabir edilen taziye yemeğine değindi.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET

Arslan, amcası Necmettin Arslan’ın vefatının ardından kurulan taziye çadırında taziyeleri kabul etti. Kars’ta taziye çadırında verilen yemeklerin taziye sahiplerinin acısından öteye geçtiği gözlenirken, Arslan konuyla ilgili olarak gazetecilere açıklama yaptı.

KARS GENELİNDE AHMET ARSLAN’IN ÖNCÜLÜĞÜ İLE TAZİYE YEMEKLERİ KALDIRILIYOR

Arslan Kars Valisi ve İlçe Kaymakamları ile görüştüklerini ve bu konuda desteklerini aldıkların ifade ederek, 3. gün verilen taziye yemeklerinin kaldırılmasını istedi.

Arslan yaptığı açıklamada, durumu olanların yemek verdiğini, fakat durumu olmayanların zor durumda kaldığını belirterek, “İnsanlar hem acıları ile uğraşırken bir de bu 3. gün yemeği ile uğraşıyor. Bu durum özelikle durumu olmayan insanları zor durumda bırakıyor. Bizler çok şükür durumu iyi olan bir aile olarak sayın valimizin ve kaymakamlarımızın destekleri ile böylesi bir duruma öncülük ediyoruz, taziye kabulleri okunan dualar bizim bölgemizin çok güzel bir geleneği böyle devam etmesi daha doğru olur.” dedi.

kanayan-yaraya-“bakan”-parmagi-(2).jpgkanayan-yaraya-“bakan”-parmagi-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler