Kara duman şehrin her noktasından gözüktü

Kara duman şehrin her noktasından gözüktü

Kars’ta Karadağ Mahallesinde bulunan vericilerin olduğu bölgede çıkan yangından kaynaklı duman, şehrin her noktasından görüldü.

Tacettin DURMUŞ

Çevresinde vericilerinde bulunduğu tarihi tabya üzerinde, çocuklar tarafından yakılan lastik yoğun bir kara duman yaymaya başlayınca, durum itfaiye ekiplerine bildirildi.

İhbarı alan Kars Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etmek için bölgeye hareket etti. Yangın mahalline giden itfaiye ekipleri sündürme işlemi gerçekleştirdi. İtfaiye ekiplerinden edinilen bilgiye göre çocukların bölgede yaktığı lastiklerin çevreye yoğun bir kara duman saldığı belirtilerek, dumanın daha fazla çevre kirliliği oluşturmaması için zamanında söndürüldüğü belirtildi. Söndürme işleminin ardından polis ve itfaiye ekipleri bölgedeki çocukları uyarırken, oluşan duman şehrin her tarafından göründü.

Öte yandan Kars Kalesi ile aynı yükseklikte olan tarihi tabya üzerinde bulunan GSM ve diğer şirketlere ait vericilerin de bulunduğu bölgede çıkan yangın, firma sahiplerini tedirgin etti.

kara-duman-sehrin-her-noktasindan-gozuktu3.jpgkara-duman-sehrin-her-noktasindan-gozuktu1.jpgkara-duman-sehrin-her-noktasindan-gozuktu2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler