Kara Saplanan Balıkçıları Vatandaşlar Kurtardı

Kara Saplanan Balıkçıları Vatandaşlar Kurtardı

Kars’ın Selim ilçesinde balık tuttuktan sonra geri dönüş yolunda kara saplanan motosikletli iki balıkçı kardeşi vatandaşlar kurtardı.

Selim ilçesi Tozluca köyü mevkii Karasu çayına balık tutmaya giden İsa Demir ve kardeşi Hakan Demir, 3 saat boyunca torla balık tuttu. Lezzetli kara balıkları bolca yakalamanın keyfiyle dönüşü hesaba katamayan Demir kardeşler mahsur kaldılar. Yaklaşık 2 saat boyunca verdikleri gayret fayda etmedi. Bu arada bölgeden geçen vatandaşlar balıkçıların yardımına koştu ve motosikleti iterek balıkçıları mahsur kalmaktan kurtardılar.

Demir kardeşler kendilerini kurtaran vatandaşlara teşekkür ettikten sonra torbalardaki balıkları motosikletteki heybeye doldurarak Selim ilçesinin yoluna koyuldular.

Balıkçı İsa Demir, “Yolda kaldık. 2 saat boyunca kurtarılmayı bekledik. Torla balık tutuyorduk. Balık tutmak için çaya inerken ayaklarımızla iz bıraktık. Sonra o izde karla kapanmıştı. Balıklar 4 eve bölünecek. Yaklaşık 40 kilo karabalık yakaladık. Buradan günde 10 kiloluk balık tutuyoruz. 3 kilosunu 10 TL’ye satıyoruz. Yediğimizi yiyoruz kalanı da satıyoruz. Motosikletimiz kara battı ve kaldık. 2 saat bekledik. Sağ olun sizler gelip bizi kurtardınız.” dedi.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler