Karaçanta: Kars Halkını Hizmete Doyuracağız!

Karaçanta: Kars Halkını Hizmete Doyuracağız!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, sorunların tespiti, yerinde çözüm üretilmesi, vatandaşların da bilgilerine başvurulması için başlattığı mahalle gezilerini ara vermeden sürdürüyor.

Ziyaret ettiği mahallelerde herkesi tek tek dinleyerek sonları belirleyen Karaçanta, yeni çalışmalarla birlikte mahallelerin layık olduğu hizmete kavuşacağını söyledi. Karaçanta, “Sizlerin huzuruna geldim. İstek ve taleplerinizi dinlemeye geldim. Çalışmaların yapılacağı alanları yerinde göreceğiz. Aksaklıklar varsa bunları da düzeltip daha iyisini yakalayacağız. Tek gayelerinin halka daha çok hizmet edip geride hoş bir seda bırakmak olduğunu söyleyen Başkan Karaçanta, bu geziler sırasında tespit edilen sorunların en kısa sürede çözümü için gayret gösterdiklerini ifade etti. Bunların sözde kalmadığını da vurgulayan Karaçanta, tüm sorunların çözümü için var güçleriyle çalıştıklarını ve çalışmalarına deva edeceklerini de sözlerine ekledi. Karaçanta, “Belediyecilik makamda oturarak değil halkın arasında bulunarak yapılır. Görevimiz süresince ara vermeden çalışacağız. Vatandaşı ayağımıza getirmeyip bizler halkımızın ayağına gideceğiz. Böyle olunca da hizmet kalitemiz ve hızımız daha da artmaktadır. Halkımızı hizmete doyuracağız. Kars’ımızı hak ettiği noktaya taşımak için elimizden geleni yapacağız. Bize güvenin yeter. Kars Belediyesi olarak, halkımızı hizmete doyuracağız. Hazırladığımız çalışma programı doğrultusunda ekiplerimizi seferber ettik. Çalışmaların, içinde bulunduğumuz sezonun sonuna kadar tamamlanmasını planlıyoruz. Halkımızın kaliteli ve pratik hizmet alması için yürüttüğümüz altyapı çalışmalarının yanında, üstyapı çalışmalarına da ağırlık vererek, hizmetlerimizin bir bacağını eksik bırakmıyoruz. Bugün Kars’ın öyle semtleri var ki, kaldırım taşı ve karoyu bile görmemiş. Ana arterler üzerinde bulunan bu bölgelere, halkımızın hasret kaldığı belediyecilik hizmetlerini ulaştırmaya devam edeceğiz.”

Karaçanta daha sonra şunları söyledi:

“Bizler göreve gelirken vatandaşlarımıza bir söz vermiştik. Sizler için gece-gündüz demeden çalışıp sizlere hizmet edeceğiz dedik. Sözümüzü yerine getirmek için ekibimizle beraber gece gündüz demeden çalışıyoruz. Karslı hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layık. Bizler Kars’ımıza layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz ve çalışacağız. Zevkle çalışacağız, şevkle çalışacağız, halkımıza layık olacağız. Vatandaşımızın hizmetkârı olma noktasında her geçen gün gece-gündüz demeden çabamızı, gayretimizi sürdüreceğiz.”

Mahalle gezilerinde çocukların ve kadınların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Karaçanta, onların da istek ve taleplerini dinleyip sorunsuz bir kent için göreve geldiklerini ifade etti. Başkan Karaçanta’ya mahalle ziyaretlerinde başkan yardımcıları ve birim amirleri de eşlik ediyor.

karacanta-kars-halkini-hizmete-doyuracagiz!-(2).jpgkaracanta-kars-halkini-hizmete-doyuracagiz!-(1).jpgkaracanta-kars-halkini-hizmete-doyuracagiz!-(4).jpgkaracanta-kars-halkini-hizmete-doyuracagiz!-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler