Karaçanta: Kars Her şeyin En İyisini Hak Ediyor

Karaçanta: Kars Her şeyin En İyisini Hak Ediyor

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Adana'dan hibe edilen 2 araç ile birlikte araç parkında bulunan eski araçların da bakımları yapılarak, hizmete hazır hale getireceklerini belirtti.

Karaçanta: Kars Her şeyin En İyisini Hak Ediyor

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Adana’dan hibe edilen 2 araç ile birlikte araç parkında bulunan eski araçların da bakımları yapılarak, hizmete hazır hale getireceklerini belirtti.

Kars’ın her zaman her şeyin en iyisini hak ettiğinin altını çizen Başkan Karaçanta: “Araç parkındaki eski araçların bakımlarını ve dönüşümlerini yaptırarak eksiklerimizi gideriyoruz. Cenaze aracının kapalı tip kamyonette, damperli kamyonun ise, vidanjöre dönüşümünü sağladık. Kars Belediyesi bugüne kadar tek vidanjörle hizmet verdi, aşırı yağışlarda ve aracımız bozulduğunda zor zamanlar yaşadık. Bu yüzden özellikle yeni vidanjörümüz bizim açımızdan çok önemli bir kazanım. Bu araçların yapılacak hizmetlerde çok etkin rol oynayacağına inancım tamdır. Sizlerin de bu araçları en iyi şekilde kullanacağınızdan şüphem yok. Umarım hep birlikte el ele vererek, Kars’ı ait olduğu yere taşıyacağız.” dedi.

Karslılara seslenen Başkan Karaçanta, “Değerli hemşerilerim; benim inandığım bir şey var; Kars, Karslı, Kars’ta yaşayan herkes çok iyi şeylere layıktır. Yenilenmiş araçlarımızın Kars'ımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” şeklinde konuştu. Volkan Karabağ / karsmanset.com

murtaza-kara.anta.jpeg

karacanta-kars-her-seyin-en-iyisini-hak-ediyor-(2).jpg

karacanta-kars-her-seyin-en-iyisini-hak-ediyor-(3).jpg

karacanta-kars-her-seyin-en-iyisini-hak-ediyor-(4).jpg

karacanta-kars-her-seyin-en-iyisini-hak-ediyor-(5).jpg

karacanta-kars-her-seyin-en-iyisini-hak-ediyor-(6).jpg

karacanta-kars-her-seyin-en-iyisini-hak-ediyor-(7).jpg

karacanta-kars-her-seyin-en-iyisini-hak-ediyor-(8).jpg

karacanta-kars-her-seyin-en-iyisini-hak-ediyor-(9).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler