Karaçanta’dan 14 Mart Tıp Bayramı Ziyaretleri

Karaçanta’dan 14 Mart Tıp Bayramı Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Belediye Başkan Adayı Murtaza Karaçanta, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kars Devlet Hastanesi, Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Doğumevi Hastanesi'ni ziyaret etti

 Karaçanta’dan 14 Mart Tıp Bayramı Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Belediye Başkan Adayı Murtaza Karaçanta, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kars Devlet Hastanesi, Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Doğumevi Hastanesi’ni ziyaret etti.

Karaçanta, Kars Devlet Hastanesi, Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Doğumevi Hastanesi’ne giderek, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Belediye Başkan Adayı Murtaza Karaçanta, 14 Mart Tıp bayramı dolayısıyla Kars Devlet Hastanesi, Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Doğumevi Hastanesi’ni ziyarette yaptığı açıklamada ; “Sosyal devlet ilkesinin en önemli öğelerinden biri olan sağlık hizmetlerinin yerine getirilmesi ve en değerli varlık olan insan ve onun sağlığı her zaman birinci öncelik teşkil etmektedir. Bunun sonucunda doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız ülkemizin göz bebeği konumundadırlar. Tıp Camiamız, gece gündüz, yağmur çamur demeden, bayram,  tatil bilmeden insan yaşamına saygı çerçevesinde büyük bir özveriyle sağlıklı bir toplumun oluşması için ellerinden gelen her türlü çabayı göstermektedir.

Bu düşüncelerim ışığında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz’ diyerek kendi sağlığını emanet ettiği ve hastalarını kendi yakını olarak kabul ederek hizmet veren, bu kutsal ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının  14 Mart Tıp Bayramını kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.kha

Önceki ve Sonraki Haberler