Karaçanta’dan Özcan’a Açık Destek!

Karaçanta’dan Özcan’a Açık Destek!

Başkan Karaçanta, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda mevcut yönetime önümüzdeki kongre sürecinde başarı dileklerinde bulunarak mevcut İl Başkanı Yaver Özcan'a destek verdiklerini açıkladı.

Karaçanta’dan Özcan’a Açık Destek!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda mevcut yönetime önümüzdeki kongre sürecinde başarı dileklerinde bulunarak mevcut İl Başkanı Yaver Özcan’a destek verdiklerini açıkladı.

Başkan Karaçanta, ilçe kongrelerinin ardından oluşan yönetimler ve MHP il başkanı ile parti yönetimiyle birlikte Grand Ani Otel’de yemekli toplantıda bir araya geldi.

Programa; Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın yanı sıra MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, Belediye Başkan yardımcıları, Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Sarıkamış İlçe Başkanı Zülküf Koçak, Selim İlçe Başkanı Köksal Tekelli, Akyaka İlçe Başkanı Cemil Aras, Arpaçay İlçe Başkanı Oğuzhan Daşdanoğlu, Susuz İlçe Başkanı Zeki Kamiloğlu, parti yönetimi ve partililer katıldı.

Yermek sonrası konuşan Belediye Başkanı Karaçanta; yeni seçilen ilçe başkanlarıyla Kars ve İlçelerine çok daha güzel hizmetler vereceklerini ve Haziran ayında ki genel seçimlere partilerini en iyi şekilde hazırlayacaklarını söyledi. Başkan Karaçanta, “Mahalli seçimde nasıl hep birlikte ele ele tutup başarıyı elde eti isek genel seçimde de el ele tutacağız, kol kola gireceğiz ve buradan MHP’nin üç hilalli bayrağını dalgalanmak üzere Ankara’ya göndereceğiz. Buna inancım tam. Çünkü biz yerel seçimlerde bunu gördük.  Başarıyı elde edebilmek için mutlak ve mutlak kol kola girmemiz ve el ele tutmamız lazım. İl teşkilatımızla Ülkü Ocakları teşkilatımızla, meclis üyelerimizle ve hakikakten partimize gönül veren dostlarımızla başardığımızı gördük. Bunu tekrar başarabilmek içinde bir olacağız.”dedi.

ÜLKÜCÜLER DAVASINA İNANAN İNSANLARDIR

Başkan Karaçanta, Ülkücülerin davasına inanan insanlar olduğunu ifade ettiği konuşmasında, dolayısıyla benlik davasıyla hareket etmediklerini belirterek; kendileri için önemli olanın verilen görevi yerine getirmek olduğunu ve arkadaşlarının aynı başarıyı milletvekili seçimlerinde göstereceklerini söyledi.

Karaçanta ayrıca, önümüzdeki günlerde yapılacak olan MHP Kars İl Başkanlığı kongresinde de mevcut başkan Yaver Özcan’a başarılar diledi. MHP’nin geçtiğimiz yerel seçimlerde büyük başarı sağladığını, bu başarı da mevcut il yönetiminin büyük payı olduğunu belirterek, “Bizim partimizde herkes büyük işler yapmakta. Onun için partimizde “Ben” yok “Biz” vardır. Onun için biz diye hitap ediyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugünlerde de el ele verip bir ekip ruhuyla aynı başarıları devam ettireceğiz” açıklamasını yaptı.

MHP İl Başkanı Yaver Özcan ise yaptığı konuşmada, yeni İlçe Başkanlarına; “Hayırlı olsun.”dedi. Özcan; Başkan Karaçanta’ya da düzenlediği yemekten ötürü teşekkür etti.

İlçe Başkanlarının takdim edildiği program karşılıklı sohbetle sona ererken, Kağızman kongresinin de önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler