Karaçanta'ya Ziyaret!

Karaçanta'ya Ziyaret!

Kars’ta düzenlenen grup yarışmalarında dereceye giren Belediye Spor Kulüplerinden Minikler Kategorisi Ekibi ve Yıldızlar Kategorisi, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’yı makamında ziyaret etti.

Kars’ta düzenlenen grup yarışmalarında dereceye giren Belediye Spor Kulüplerinden Minikler Kategorisi 23 Haziranda İstanbul’da düzenlenecek olan Türkiye finali yarışmasında, yıldızlar kategorisinde ise Samsun Atakum’da düzenlenecek olan Türkiye finalinde Kars’ı temsil edecekler.

Başarı dileklerinde bulunan Başkan Karaçanta, "Kafkas oyunları Kars’ta çok önemli bir yere sahiptir,bende kafkas camiasından yetiştiğim için sporcuların duygularını çok iyi biliyorum.Grup yarışmalarında dereceye girerek beni onurlandırdılar ve aynı başarıyı Türkiye Finali Yarışmalarında da alacaklarından da eminim. Kars’ımızı en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancım tam.Belediye Olarak ekiplerimiz için ne gerekiyorsa yapmaya da hazırız.Şimdiden hepsini tebrik ediyor ve yütekten kutluyorum,Allah balarılarını daim etsin.” dedi.

Başkan Karaçanta ziyaret eden sporcularla keyifli dakikalar geçirdi ve çeşitli hediyeler verdi.

karacantaya-ziyaret!-(1).jpgkaracantaya-ziyaret!-(2).jpgkaracantaya-ziyaret!-(3).jpgkaracantaya-ziyaret!-(4).jpg

karacantaya-ziyaret!-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler