Kars 36 Spor: 0 - Serhat Ardahan Spor: 0

Kars 36 Spor: 0 - Serhat Ardahan Spor: 0

Türkiye Bölgesel Amatör (BAL) Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor ile Serhat Ardahan Spor golsüz berabere kaldı.

Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda oynanan maç, saha zeminin karla kaplı olması nedeniyle 33 dakika gecikmeli başladı. Sahanın temizlenmesinin ardından başlayan maçta her iki takım gol bulmak için büyük mücadele verdi. Üzerinde Türk Bayrağı ile maça çıkan Serhat Ardahan Spor takımı İstiklal Marşı okunduğu sırada asker selamı verdi.

Hakemin ilk düdüğü ile başlayan maç tamamlanıncaya kadar gergin bir ortamda devam etti. Kars 36 Spor’un iki şutunun direkten döndüğü maçta, her iki takımdan birer futbolcu gördükleri ikinci sarı kartın ardından takımlarını 10 kişi bıraktı. Gergin geçen maçın ikinci yarısına galip gelmek için etkili başlayan Kars 36 Spor, sayısız pozisyonu gole çeviremedi. Bir puana razı oynayan Serhat Ardahan Spor kalecisi ve bazı futbolcuları vakit kaybetmek için yerden kalmadıklarını gözlenirken, maçın hakemi ikinci yarının sonuna altı dakika ilave etti. Uzatma dakikalarında gol çıkmayınca her iki takım birer puana razı olarak sahadan ayrıldılar.

Maçın son düdüğünün ardından Kars 36 Spor taraftarları maçın hakemine ve Serhat Ardahan Spor futbolcularına tepki gösterdiler. Stat dışında da gergin anlar yaşanırken polis ile taraftarlar arasında arbede yaşandı. Kars 36 Spor taraftarları dağılın uyarısına uymayan taraftarlara uygulanan sert müdahaleye de tepki gösterdiler. Yaşanan gergin ortamın ardından taraftarlar stat çevresini terk ederken Serhat Ardahan Spor takım otobüsü de polisin güvenlik kontrolü altında Kars’tan ayrılarak Ardahan’a hareket etti.

kars-36-spor-0---ardahanspor-0-(1).jpgkars-36-spor-0---ardahanspor-0-(2).jpgkars-36-spor-0---ardahanspor-0-(3).jpgkars-36-spor-0---ardahanspor-0-(4).jpgkars-36-spor-0---ardahanspor-0-(5).jpgkars-36-spor-0---ardahanspor-0-(6).jpgkars-36-spor-0---ardahanspor-0-(7).jpgkars-36-spor-0---ardahanspor-0-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler