Kars 36 Spor: 3 – Yakutiyespor: 1

Kars 36 Spor: 3 – Yakutiyespor: 1

Spor Toto Bölgesel Amatör (BAL) Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor, Erzurum Yakutiye Spor’u 3 – 1 yenerek iddiasını sürdürdü.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumu’nda oynanan maçta her iki takım futbolcuları, ellerinde Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve Kars Amatör Spor Kulüpleri İl Müdürlüğü’nün üzerinde “Kalbimizle ve duamızla Mehmetçiğin yanındayız” pankartı ile çıktı.

BAL ligi 3. Grup 17. hafta karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde Erzurum Ekibi Yakutiye Spor’u konuk eden ev sahibi Kars 36 Spor, karşılaşmanın 9. Dakikasında 10 numaralı formasıyla Ercan’ın attığı kafa golüyle 1 – 0 öne geçti. Karşılaşmanın 33. Dakikasında Yakutiye Spor’un Kars 36 Spor caza sahası içerinde yarattığı karambolde Kaleci Aykut’un topu kale çizgisi üzerinde tutmasına karışın tartışmalı pozisyonda yan hakemin kararına uyan orta hakem golü verdi. Böylece beraberlik golü geldi. Karşılıklı ataklarla ve soğuk havada oynanan maçın ilk yarısının uzatma dakikasında Kars 36 Spor’dan Yılmaz caza alanı dışından attığı şutu gole çevirerek takımını 2 – 0 öne geçirdi. Bu sonuçla ilk yarıyı Kars 36 Spor 2 – 0 önde tamamladı.

Karşılıklı ataklarla başlayan ve mücadele dolu maçın 83. Dakikasında ise Kars 36 Spor’un etkili atakları sonuç verdi ve Ercan takımını 3 - 1 öne geçirerek maçta ikinci golünü kaydetti. 3. golün ardından 4. Golü arayan Kars 36 Spor, maçı 3 golle tamamlayıp 3 puanının sahibi oldu. Atılan gollerin ardından Kars 36 Spor futbolcularının gol sevinçleri ise dikkat çekti. Maç sonrası Kars 36 Spor Kalecisi Aykut’un taraftarlara üçlü çektirmesi büyük alkış aldı.

Soğuk havada oynanan maçta her zaman olduğu gibi bu maçta da Kars 36 Spor taraftarı takımının destekleyerek 3 puanın mutluluğunu, teknik heyet ve futbolcular ile birlikte yaşadı. Maç bitiminde galibiyet sevinci yaşayan futbolcular tribünlere giderek taraftarlarını selamladı. Futbolcular, antrenörler ve yöneticiler galibiyetin sevinci ile stadyumdan ayrılarak Ali Gaffar Okkan tesislerine döndüler. 

kars-36-spor-3-–-yakutiyespor-1-(1).jpgkars-36-spor-3-–-yakutiyespor-1-(2).jpgkars-36-spor-3-–-yakutiyespor-1-(3).jpgkars-36-spor-3-–-yakutiyespor-1-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler