Kars 36 Spor, Karlıova Yıldırım Spor Maçına Hazır

Kars 36 Spor, Karlıova Yıldırım Spor Maçına Hazır

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3’üncü grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Karlıova Yıldırım Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Marmaris’te ikinci devre hazırlıklarını tamamlayarak Kars’a dönen Yeşil beyazlı ekip hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde misafir edeceği Karlıova Yıldırım Spor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak ikinci devreye galibiyetle başlamayı düşünüyor.

Kars Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda Karlıova Yıldırım Spor ile karşılaşacak olan Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, tüm Karslıları maça davet etti.

Başkan Muharrem Yıldız, Kars 36 Spor’un bu sezon iyi bir çıkış yakaladığını ve bu çıkışını devam ettirmek için Karlıova Yıldırım Spor’u geçmeleri gerektiğini söyledi.

Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, “Marmaris’te çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Arkadaşlarımız hazır, bu yıl mutlaka 3’üncü lige çıkmak istiyoruz. Bu süreçte desteğe ihtiyacımız var. Her anlamda desteğe ihtiyacımız var. Ben hafta sonu oynayacağımız maça valimiz başta olmak üzere herkesi davet ediyorum” dedi. iha

Önceki ve Sonraki Haberler