Kars 36 Spor taraftarları, “Muharrem Yıldız kendini ne sanıyor”

Kars 36 Spor taraftarları, “Muharrem Yıldız kendini ne sanıyor”

Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız’ın taraftarlardan ve kulüpten üstün olmadığını ifade eden taraftarlar Muharrem Yıldız’ın egosunun Kars’a ve Kars 36 Spor’a zarar verdiğini belirttiler.

Eksi 30 derece soğukta yılmadan, usanmadan, çoluk çocuklarından ve ailelerinden fedakarlık yaparak stadyumunda yerlerini alarak Kars 36 Spor’u destekleyen taraftarlar, ‘Kulüp’ün sosyal medya hesabından yayınlanan açıklamanın ardından isyan etti.

Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız’ın taraftarlardan ve kulüpten üstün olmadığını ifade eden taraftarlar Muharrem Yıldız’ın egosunun Kars’a ve Kars 36 Spor’a zarar verdiğini belirttiler.

Kars 36 Spor taraftarlar grubu yayınladığı açıklamada Muharrem Yıldız’ın ne yapmak istediği anlamadıklarına dikkat çekerek, her şeyin çok güzel gittiği bir ortamda bu tür açıklamaların takımı olumsuz etkileyeceğini vurguladılar.

Dünyanın en büyük takımlarının bile taraftarı olmadan hiç bir şey olmadığını ifade eden taraftarların yaptığı açıklama şöyle: Kars Milletvekillileri, Kars Valiliği, Kars Belediyesi, Kars Emniyet Müdürlüğü, Kars’taki kurumlara ve büyük Karsspor taraftarına;  Biz harbiler36 taraftar grubu olarak şahsım 26 yıldır arkadaşlarımla beraber Karsspor’un iyi gününde ve kötü gününde hep yanında olduk ve kulüpten hiç bir menfaat beklemeden üstüne cebimizden harcadık gidilmez denilen yerlere gittik girilmez denilen yerlere girdik çıkılmaz denilen yerlerden çıktık ve bunları yaparken hep memleket sevdasını ve Kars ismini düşünerek yaptık. Şimdi soruyoruz Kars halkına bizleri tribünlerde istemeyen mevcut kulüp başkanı neye dayanarak bunu istiyor neye dayanarak taraftara küfür ediyor. Acaba şampiyonluğu gruptan bir kulübemi sattılar diye de düşünmüyoruz değiliz. Ve Eğer ki bu kulüp sadece başkanın şahsi takımıysa da çıkıp bir açıklama yapsın desin ki bu takım benim kimseyi istemiyorum diye. Yok bu takım Kars’ın ve halkın takımıysa da o zaman taraftara neden gelmesin deniyor. Eğer Kars bürokrasisi Kars basını bu olaya müdahil olmuyorsa Kars gençliğinin geleceğinde onlarında vebali olur tıpkı şimdi kulübün vebal aldığı gibi. Ha unutulmasın bizler yine gideceğiz deplasmana kim ne derse desin kim ne yaparsa yapsın Eğer ki başkan egosu için takımı şampiyonluktan etmek istiyorsa da şimdiden egosuna yenilmeden bıraksın. Unutulmasın ki Karsspor taraftarı her şeyin üstündedir. Kulübümüzün resmi sosyal medya sayfasında paylaşılan son derece mesnetsiz ve tutarsız paylaşımı hayretle karşıladık. Vefasızlıkta sınır tanımadan tribün liderimizi kendi küçük hesaplarınca kamuoyu önüne atmaya çalışmak, hiçbir menfaati olmayan bizlere karalama kampanyası yapmak ancak kulüp üzerinden menfaat gözeten şark kurnazlarının işi olsa gerek. Kurulduğumuz ilk günden bugüne tek amacımız Karsspor'dur. Sizlerden önce de böyleydi, sizlerden sonra da böyle olacak. Biz artık kendi çıkarı için oturan koltuk sevdalılarından ve koltuk sevdalıların yalakalarından bıktık, usandık! Tribünlerimizin eskisi gibi dolmadığının farkındayız. Bunun sebebi sizlersiniz. Yıllarca kameraların karşısında bu kulüp bir kişinin kulübü mü diye duygu sömürüsü yapıp maddi destek verenlere saygısızlık yaptınız. İnsanları ayrıştırdınız. Kameranın olmadığı yerde nakti destek olanlara teşekkür edip kameranın olduğu yerde destek olan tek benim deyip vefasızlık ettiniz. Sahi sizin amacınız Karsspor mu? Yoksa Karsspor üzerinden milletvekilliğine oynamak mı? Millet gözünü açtı başkan, takke düştü kellikle beraber yolun sonu gözüktü... Eğer hizmet konusunda samimiyseniz istifa da bir hizmettir samimiyetinizi görelim. Kars kamuoyuna saygılarımızla.”

Öte yandan Kars 36 Spor Kulübü olarak yapılan açıklama da şöyle: “Kars 36 Spor kulübü olarak tribün ve taraftarımıza duyurumuzdur bir iki gün önce Kars 36 Spor adı ile sürekli paylaşım yapan birleri vardı biz hep uyardık bu doğru değil. Çünkü biz Kulüp olarak bir paylaşım yapıyoruz aynı anda bu sitede paylaşım yapıyor ve Kars 36 Spor diye aklına gelen paylaşımı yapıyor bize en son Emniyet ve Valilik çalışanları bu sitenin hangisi sizin diye sordular bizde bu siteyi kullananın bulunmasını veya siteyi kapatsın yada Kars 36 spor Taraftar veya daha bir sürü isimle yazsın dedik buda çok haklı bir talebimizdir fakat bu talebimizi yanlış anlayan veya bu talebimizden ötürü fitne fesata düşen arkadaşları anlamış değiliz siz Karsspor sevenleri anlayışlı olmaya ve bu tuzaklara düşmemeye davet ediyoruz bu siteyi ve buna benzer siteleri kurup emek edene teşekkür ediyoruz fakat kimse kulübün sitesinin aynı ismini kullanmamak koşulu ile ikinci bir önemli husus ise şudur biz Kulüp olarak bir karar aldık ve bu karara tribünün abileri ve tribünde önde olan arkadaşlar anlamak yerine kendi başına buyruk davranmaya devam ediyorlar aldığımız karar deplasmana taraftar götürmemek sebebi ise hatırlayın Ardahan maçı öncesi Kars’ta atılan Ardahan spor lehine kötü ve küfürlü sloganlar bizi Ardahan’la Ardahan da taraftarı karşı karşıya getirdik ve düşman olduk sonuç Ardahan bizi 3. ligden eti Sarıkamış bunun geçmişteki bir diğer örneği şunu herkes iyi bilsin biz hiçbir kulüple bu yıl düşman olmak istemiyoruz herkesle çok iyi dostluğumuz ve iyi arkadaşlığımız var ve bunu bozmadan Ligi bitirmek istiyoruz biz Çayeli deplasmanına Taraftar götürdük orda kötü slogan sonucu kavga ve gürültü sonucu dostluğumuz bozuldu ve 3 puandan olduk biz tüm takımlara deplasmana Taraftar getirmeyin bizde getirmeyeceğiz dedik Buna herkes uymalı kulüplerin kararına bizimkiler ve diğer. Taraftarlar herkes ha biz Kulübü falan tanımıyoruz kararınız bizi ilgilendirmez diyen varsa onları da biz tanımıyoruz kimse bizim bu zor çetin emeğimizle bu gün hedeflediğimiz 3.Lig yolunda kulübe zarar verecek tutum ve davranışta bulunmasın herkes görevini ve yerini bilmeli tüm hemşerilerimizden kim fitne fesatlık yapıyorsa dışlanmalı aralarına alınmamalı Bir sürü sıkıntımız derdimiz varken birde bu gereksiz işlerle enerjimizi harcatmayın. Tüm camia ve taraftar olarak hedef şampiyon olmak.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler