Kars 36 Sporlu futbolculara moral yemeği

Kars 36 Sporlu futbolculara moral yemeği

Kars 36 Spor taraftar grupları, Kars 36 Spor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Harbiler36 ve Kafkas Beyleri taraf grubu tarafından Nostalji Cafe’de Bölgesel Amatör Ligde Kars’ı temsil eden Kars 36 Spor’a Bahcecikspor maçı öncesi Dayanışma Yemeği verdi. Kafkas Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Alpaslan Yüce’nin de katıldığı gecede Aşıkların okudukları birbirinden güzel eserler geceye renk kattı.

Düzenlenen gece ile ilgili bir açıklama yapan taraftar grupları, “Bizim bu organizasyonu düzenlemekteki amacımız Karsspor'un yıllardır içinde bulunduğu durumdan kurtulup, 3. ve 2. Lige geri döndürmek için bir kıvılcım yakmaktı. Bu ateşi yakmak için elimizden gelen tek şey küçük bir kıvılcım olsa da bu kıvılcımın ne yangınlara gebe olduğunun farkındayız. Karsspor'un daha güzel yerlere geleceğine inanıyoruz. Yönetime, teknik heyete ve futbolculara 2017-2018 sezonunda başarılar diliyoruz.” dediler.

İlk kez böyle bir organizasyonla karşılaştıklarını belirten Kars 36 Spor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları ise, “Taraftar gruplarına teşekkür ederiz, iyi ve kötü günümüzde hep yanımızda oldular. Bu tür organizasyonlar kulüpler için çok önemli ve değerli. Biz Kars 36 Spor yönetimi olarak ilk defa böyle bir organizasyona katılıyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Dayanışma Yemeği, taraftarların ve futbolcuların halaylar ve oyunları ile geç saatlere kadar sürdü.

kars-36-sporlu-futbolculara-moral-yemegi-(1).jpgkars-36-sporlu-futbolculara-moral-yemegi-(3)-001.jpgkars-36-sporlu-futbolculara-moral-yemegi-(2).jpgkars-36-sporlu-futbolculara-moral-yemegi-(4).jpgkars-36-sporlu-futbolculara-moral-yemegi-(5).jpgkars-36-sporlu-futbolculara-moral-yemegi-(6).jpgkars-36-sporlu-futbolculara-moral-yemegi-(7).jpgkars-36-sporlu-futbolculara-moral-yemegi-(8).jpgkars-36-sporlu-futbolculara-moral-yemegi-(9).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler