Kars AK Parti Heyeti Susuz'da!

Kars AK Parti Heyeti Susuz'da!

AK Parti Kars Milletvekilleri Susuz İlçesi'nde bir takım ziyaretlerde bulundular.

Kars AK Parti Heyeti Susuz'da!


AK Parti Kars Milletvekilleri Susuz İlçesi’nde bir takım ziyaretlerde bulundular. 


AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Susuz Kaymakamı Musa Evin, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu ve İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı birlikte okullarda ziyaretlerde bulunarak öğretmen ve öğrencilerle sohbet ettiler.


Kars’a her geldiklerin de ilçe ve köylere ziyaretler gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Prof. Dr. Yunus Kılıç, amaçlarının Kars’ın her köşesinde sorunları tespit ederek çözüm üretmek olduğunu söyledi.


Prof. Dr. Kılıç; “AK Parti milletvekilleri olarak her geldiğimizde ilçe ve köylere ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerde kaymakamlarımızdan ilçe ve köylerin sorunlarını dinliyoruz. Neler yapılabileceğini konuşuyoruz. Kısa sürede de bu sorunları gideriyoruz” dedi.


Milletvekili Ahmet Arslan, Susuz İlçesi’nde okulları ziyaret ettiklerini ve öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldiklerini belirtti.

Arslan; “Burada öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldik. Okuldaki noksanlıkları yerinde gördük. Öğretmenlerimizin sorun ve sıkıntılarını dinledik. Öğrencilerimizle sohbet ettik. Okulumuzun ufak tefek eksiklikleri var. Bunları tespit ettik. Olumlu bir ziyaret oldu. Bu tür ziyaretlerimiz devam edecek” diye konuştu.


Öte yandan milletvekillerini yanlarında gören öğrenciler, fen laboratuvarında eksiklikleri olduğunu belirterek vekillerden eksikliklerin giderilmesini istediler. Daha sonra sınıflar gezildi. Öğretmenlerle görüşüldü. Öğretmenler okula devam etmeyen öğrencilerin olduğunu ifade ederek ailelerle görüşülerek çocukların okula devamlarının sağlanmasını vurguladılar. Öğrencilerde vekillerden okul bahçelerinin asfalt yapılmasını istedi. Bunun üzerine vekiller, öğrencilere kısa sürede okullarının bahçelerinin asfalt yapılacağı sözünü verdiler.

AK Parti Milletvekilleri ve beraberindekiler, Susuz’dan ayrılarak Kars merkeze hareket ettiler.

3.20131007114758..gif4.20131007114808..gif5.20131007114818..gif6.20131007114828..gif

Önceki ve Sonraki Haberler