Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, muhtarlarla bir araya geldi

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, muhtarlarla bir araya geldi

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, kentin öncelikli sorunları, çözüm önerileri ve sürdürülen çalışmalar ile planlamalar hakkında bilgi alış-verişinde bulunmak için muhtarlarla bir araya geldi.

“Sizinle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum.” diyen Karaçanta, Hepimizin ortak amacı bu şehri ileriye nasıl götürebiliriz? Eksikliklerimiz nelerdir? Ne yaparsak başarıya ulaşırız? Hepimizin ortak amacı bu. Uğraşımız bu yönde ve toplantımızın nedeni de bu. Karşılıklı birbirimize noksanlarımızı söyleyip istişare içerisinde bulunup çözüm yollarını arayacağız. ” dedi.

Karaçanta konuşmasını şöyle tamamladı:

“Dolayısıyla hep birlikte el ele vererek muhtarlıklar müdürlüğümüzle birlikte bu şehrin ve bu insanların hak ettiği yere taşıma zorunluluğumuz var. Bunun için belediye başkanı, belediye çalışanları nasıl kendini bu millete kendini hizmet için adamışsa muhtarlarda aynı şekildedir. Çünkü her birimiz birer kamu görevlisiyiz. Üzerimizde sorumluluklarımız vardır. Benim nasıl Kars üzerinde sorumluluklarım varsa sizlerinde mahalleler üzerinde sorumluluklarınız vardır.

Bana her zaman ulaşamayabilirsiniz ama sizlerin her zaman ulaşabileceğiniz başkan yardımcılarımız var, belediye meclis üyelerimiz var. Daha önemlisi muhtarlıklar birimimiz var artık. Ben katıldığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.”dedi

kars-belediye-baskani-murtaza-karacanta,-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(1).jpegkars-belediye-baskani-murtaza-karacanta,-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(2).jpegkars-belediye-baskani-murtaza-karacanta,-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(3).jpegkars-belediye-baskani-murtaza-karacanta,-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(4).jpegkars-belediye-baskani-murtaza-karacanta,-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(5).jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler