Kars Belediye Başkanlığı ve KOSGEB İl Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

Kars Belediye Başkanlığı ve KOSGEB İl Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

Kars Belediye Başkanlığı ve KOSGEB İl Müdürlüğü arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi protokolü imzalandı.

Üç yıl geçerli olan protokol gereği Kars Belediyesi yüklenici olarak eğitimleri vermeğe devam edecek. Söz konusu Protokolün amacı, ülkede girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurularak girişimciliğin geliştirilmesini girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmalarını sağlamak, kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazandırmak amacıyla düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin verilmesi için işbirliği sağlanmasıdır.

Protokolü Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve KOSGEB İl Müdürü Lütfullah Aktaş tarafından imzalandı

Özel Kalem Müdürlüğü Kadın Çalışmaları Birimi tarafından yılda iki defa düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sadece Kadın Vatandaşlara yönelik yapılıyor.

30 kadın vatandaşın katılımı ile 15 Mayıs Pazartesi başlayacak eğitim programı 4 gün 32 saat şeklinde Belediye Hizmet Binasında gerçekleşecek.

Eğitim de KOSGEB uzmanı tarafından bilgilendirme çalışması da yer alacak.

kars-belediye-baskanligi-ve-kosgeb-il-mudurlugu-arasinda-protokol-imzalandi-(1)-001.jpgkars-belediye-baskanligi-ve-kosgeb-il-mudurlugu-arasinda-protokol-imzalandi-(2)-001.jpgkars-belediye-baskanligi-ve-kosgeb-il-mudurlugu-arasinda-protokol-imzalandi-(3)-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler